SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Hänellä oli asenneongelmia” – Kaatuiko CS-huippujoukkue tähtipelaajaan toksisuuteen?
  • Juuso
    Syngelmä

“Hänellä oli asenneongelmia” – Kaatuiko CS-huippujoukkue tähtipelaajaan toksisuuteen?

julkaistu: 17.02.2022 08:34

Team Liquid dominoi CS:GO-maailmaa muutama vuosi sitten. Pohjois-amerikkalaisjoukkue voitti muun muassa arvostetun Grand Slamin -turnaussarjan heinäkuussa 2019. Sittemmin kokoonpano hajosi ja vastikää vuodenvaihteessa Liquid muodosti uuden kokoonpanon vuodelle 2022. Joukkueen suorituksia voi seurata tällä viikolla IEM Katowicessa, jonka ottelut Pelaajat.com näyttää suorana Twitchissä.

Nykyään FaZe Clanissa pelaava Russel “Twistzz” Van Dulken avautuu nyt Dexerton haastattelussa, jossa hän keskustelee ajastaan Liquidissa yhdessä CS:GO-selostajanakin tunnetun Matthew “Sadokist” Trivettin kanssa.

Twistzzin mukaan Liquidia edelleen edustava tähtipelaaja, Jonathan “EliGE” Jablonowski, oli asenteeltaan toksinen joukkuetovereitaan kohtaan huippujoukkueen alkuaikoina vuonna 2017.

Lisäksi Twistzz paljasti, että Liquid harkitsi EliGEn erottamista joukkueesta tämän huonon asenteen vuoksi. EliGE pystyi muuttamaan asennettaan ja viemään joukkueensa maailman piikkipaikalle pari vuotta myöhemmin.

Twistzzin mukaan EliGE ei ollut toksinen puhumalla ilkeästi joukkuetovereilleen. Sen sijaan konfilktitilanteissa hän lopetti puhumisen ja meni täysin hiljaiseksi, kun joukkueen peli ei sujunut. Twistzzin mukaan EliGE oli paikoin myös passiivis-aggressiivinen.

Van Dulkenin mukaan asiat alkoivat muuttua, kun Liquid alkoi tehdä yhteistyötä urheilupsykologin, Jared Tendlerin, kanssa. Hänen avullansa EliGE ja Liquid saivat käännettyä uuden ja paremman sivun tarinassaan.

Twistzz liittyi FaZe Claniin alkuvuodesta 2021 ja asuu parhaillaan Saksassa saksalaisen tyttöystävänsä kanssa. Muutto lähemmäksi tyttöystävää oli valta-asemassa, kun Twistzz teki päätöstä uuteen joukkueeseen siirtymisestä.

Lisäksi Twistzz paljastaa Dexerton haastattelussa Sadokistille, että Liquidilla oli tasan kaksi mahdollisuutta pitää hänet joukkueessa. Ensimmäiseksi hän mainitsi joukkueen siirron Eurooppaan. Toiseksi hän mainitsi kokoonpanomuutoksen, jossa hän viittasi olevansa tyytymätön joihinkin joukkueen pelaajiin. Ehkä toksinen asenne palasi joukkueeseen, mikä johti osaltaan siihen, että kanadalainen tähtipelaaja, Twistzz, siirtyi FaZe Clanin riveihin.

Lähteet: AFKGaming, Dexerto Kuva: Team Liquid