SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Hän sanoi hakevansa maitoa kaupasta.” — lue yhteisön reaktiot Aleksib:n G2-siirtoon
  • Juuso
    Syngelmä

“Hän sanoi hakevansa maitoa kaupasta.” — lue yhteisön reaktiot Aleksib:n G2-siirtoon

julkaistu: 07.01.2022 10:35

Yksi viime vuosien suurimmista suomalaisista pelaajasiirroista tulee tapahtumaan tammikuussa 2022, kun suomalaiskapteeni Aleksi “Aleksib” Virolainen tulee siirtymään vaihdossa Nemanja “nexa” Isakovićin tilalle G2 Esportsiin. Viikkoja kestänyt huhumylly varmistui tällä viikolla, kun 1pv.fr ja Dexerto kertoivat raportissaan siirron tapahtuvan. Aleksib edusti aiemmin eurooppalaista OG:ta.

Lue lisää: Uskomaton CS:GO-siirto! Aleksi “Aleksib” Virolainen siirtyy tähtijoukkueeseen

Reaktiot siirtoon ovat olleet CS-yhteisössä moninaiset. Kokosimme parhaita paloja tähän juttuun.

Hän lähti kauppaan

Aleksib:n nyt entinen joukkuetoveri, Mateusz “mantuu” Wilczewski, kirjoitti asiasta Twitter-tilillään seuraavasti: “Aleksi sanoi hakevansa maitoa kaupasta ja sitten tämä tapahtui.”

Kaikki ovat kuulleet tarinoita, joissa puoliso on lähtenyt viemään roskia tai käymään kaupassa, eikä ole enää palannut kotiin. Toivottavasti mantuulle ei jäänyt kuitenkaan traumoja entisen kapteeninsa yllättävästä siirrosta.

Myöhemmin Instagramissa Wilczewski toivotti ystävälleen hyvää matkaa G2:ssa ja kiitti suomalaiskapteenia kuluneista vuosista. Sittemmin Wilczewski on poistanut julkaisun, johtuen todennäköisesti siitä, että virallinen ilmoitus organisaatioiden tasolta siirron suhteen on vielä edessä. Voit katsoa poistetun julkaisun täältä.

Portugalilainen esports-journalisti, Rafinha, listaa twiitissään uudet G2:n ja FaZe Clanin kokoonpanot ja lisäsi perään vähintäänkin innostuneen valokuvan. FaZe Clan kiinnitti joukkueeseensa entisen mousesports-tähden, Robin “ropz” Koolin. Molemmille kokoonpanoille on asetettu kovat odotukset alkavalle vuodelle ja niistä povataan vahvoja NAVIn haastajia.

Lue lisää: Huhut osuivat oikeaan – Tähtipelaaja liittyy FaZeen

Entinen ammattipelaaja, Jacob “Pimp” Winneche, kehui Twitter-tilillään Virolaisen johtamista. Keskusteluun liittynyt esports-juontaja James Banks asettuu twiitissään nexan puolelle. Hänen mielestään nexa olisi ansainnut enemmän aikaa uuden kokoonpanon kanssa. Banks kirjoittaa twiitissään, että Aleksib:n täytyy antaa luultavasti tilaa Kovaćin serkuksille, Nemanja “huNter-“ Kovaćille ja Nikola “NiKo” Kovaćille.

Lähteet: m4ntuu, Rafinhafps, Pimp_CSGO, BanKsEsports

Kuva: OG

Tuoreimmat uutiset: