SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Hampus on “enemmän kuin valmis” palaamaan – mutta mahtuuko Aleksi Virolaisen NIP:iin?
  • Saara
    R

Hampus on “enemmän kuin valmis” palaamaan – mutta mahtuuko Aleksi Virolaisen NIP:iin?

julkaistu: 02.06.2023 11:10

Tammikuussa tauolle vetäytynyt, Ninjas in Pyjamas -joukkueen kapteenina kunnostautunut Hampus “hampus” Poser on nyt valmis palaamaan.

– Olen erittäin ilahtunut nähdessäni hampuksen palaavan otettuaan hieman aikaa itselleen. E-urheilu muuttuu vuosi vuodelta intensiivisemmäksi, ja kunnioitan mitä suurimmin niitä, jotka hidastavat kalibroidakseen itsensä skeneen uudelleen, lausui NIP:n operatiivinen johtaja Jonas “calc” Gundersen HLTV:lle.

Lisäksi calc totesi, että hampuksen paluu antaa NIP:lle mahdollisuuden harkita tulevaisuuden strategiaansa huolellisesti, kun niin monta pelaajaa on tarjolla.  Kokoonpanoja tullaan off-kaudella harkitsemaan tarkkaan, jotta CS2-peleihin saadaan huippujoukkue.

Hampus suunnittelee palaavansa kilpakentille alkaneen kesän aikana. 24-vuotias ruotsalainen on ollut sivussa viimeiset neljä kuukautta tarkemmin määrittelemättömien terveysongelmien tähden.

Hampusta edustavan SUPP-agentuurin Samy Bessin mukaan pelaaja on “enemmän kuin valmis palaamaan”, mutta hän ei ole kommentoinut, tapahtuuko paluu NIP:ssä vai yrittääkö hampus johonkin toiseen tiimiin. Tammikuussa hänet korvattiin Kristian “k0nfig” Wieneckellä. Vaihdos oli joukkueen kolmas kokoonpanomuutos neljän kuukauden sisällä.

Tuolloin Ninjas in Pyjamas ilmoitti hampuksen ottavan loppukauden vapaata, muttei tarkentanut, palaisiko entinen joukkueenjohtaja takaisin kokoonpanoon toipumisensa jälkeen.

NiP:in nykyinen kapteeni, suomalainen Aleksi “Aleksib” Virolainen kommentoi hampuksen tauon alkaessa, että joukkue suhtautuu liikkeeseen “pysyvänä” muutoksena. Tulivoimaisesta k0nfigista huolimatta NiP ei ole ilman hampusta lunastanut alkuvuodesta asetettuja kovia tavoitteitaan.

Lähde: HLTV Kansikuva: ESL/Adela Sznajder