SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Haastattelu: Aleksi “allu” Jalli avasi syitä Aleksib:n penkityksen taustalla
  • Sauli
    Rautiainen

Haastattelu: Aleksi “allu” Jalli avasi syitä Aleksib:n penkityksen taustalla

julkaistu: 14.12.2020 21:54

Aleksi “allu” Jalli nähtiin tänään maailman johtavan CS:GO-uutissivusto HLTV:n haastattelussa. Keskustelussa allu paljasti muun muassa syitä ja ajatuksia Aleksi “Aleksib” Virolaisen penkityksen taustalla.

Allu, joka myönsi nopeasti, ettei voi kertoa kaikkea päätöksen takana, paljasti Aleksib:n penkityksen tuoneen ilmi Virolaisen osuuden joukkueen henkeen.

“Silloin [kun Aleksib pelasi ENCEssä] emme arvostaneet sitä kuinka paljon Aleksib toi peliin, emmekä ennen kaikkea sitä kuinka paljon hän vaikutti myös pelin ulkopuoliseen joukkuehenkeen”, Jalli avaa podcast-lähetyksessä.

Jalli lisäsi, että jälkikäteen katsoessa ENCEn heikkoja tuloksia, Aleksib:n penkitystä on helppo osoittaa sormella ja pitää ratkaisevana huonona päätöksenä.

“Ongelmat joukkueessa eivät ole niin mustavalkoisia. Kuitenkin se mikä on tehty, on tehty”, Jalli summaa.

Allu totesi haastattelussa, että ENCE olisi joka tapauksessa tippunut maailman kärjestä vaikka penkitystä ei olisi tehty. Vaihto Miikka “SuNny” Kemppiin oli siis kesän 2019 jälkeen välttämätön. Allu kuitenkin myöntää, ettei odottanut niin pahaa pudotusta kuin mikä siitä seurasi.

Haastattelijat toivat esiin fanien epäilyjä allun suuresta roolista Aleksib:n penkityksen taustalla.

“Minulla oli tietysti vaikutusta päätökseen, mutta en minä sitä yksin tehnyt. En ole diktaattori, joka päättää kaikesta”, Allu täsmentää.

Marras-joulukuun vaihteessa ENCE tippui ensimmäistä kertaa 2,5 vuoteen maailman top 30. listalta. Aleksi “Aleksib” Virolainen majailee uuden joukkueensa OG:n kanssa tällä hetkellä listan sijalla 6.

Kuva: ENCE

Tuoreimmat uutiset: