SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Haasta Suomen parhaat CS:GO-joukkueet tänä viikonloppuna – Panoksena 5000€ ja paikka BLAST-karsintoihin
  • Toimitus

Haasta Suomen parhaat CS:GO-joukkueet tänä viikonloppuna – Panoksena 5000€ ja paikka BLAST-karsintoihin

julkaistu: 06.09.2023 12:00

Pelaajatcom Series Fall Final CS:GO-turnaus pelataan tänä viikonloppuna Härmässä, PowerPark x Assembly -pelitapahtumassa 8.-9. syyskuuta. Yleisön edessä pelattavassa kilpailussa panoksena on paikka Nordic Masters -turnaukseen sekä 5000 euroa.

Pelaajatcom Series Fall Finalissa pelaavat Suomen parhaat Counter-Strike-joukkueet, sillä kutsuttuina ovat ENCE AC, JANO sekä HAVU. Viime viikonlopun avoimista karsinnoista tiensä finaaliin selvitti myös Enhanced.

Loput neljä paikkaa kahdeksan joukkueen lopputurnaukseen ratkaistaan tapahtumapaikalla avoimen BYOC-karsinnan määräämällä tavalla pelaajien kesken, eli kenellä tahansa on mahdollisuus haastaa huiput ja edetä jatkoon.

Ilmoittautumisohjeet

Tapahtumassa PowerPark-huvipuistossa järjestettävään BYOC-karsintaan mahtuu yhteensä 16 joukkuetta (check-in alkaa perjantaina kello 11:30). Kisa käydään GSL-tyyppisellä lohkovaiheella, josta kahdeksan joukkuetta etenee pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Neljä voitokasta joukkuetta jatkaa kohtaamaan kutsujoukkueet, jotka liittyvät mukaan kisaan pudotuspelien toisella kierroksella.

BYOC-karsintaan osallistuakseen sinun ja joukkueesi on ostettava konepaikkaliput Assembly x PowerPark -tapahtumaan ja pelattava paikan päällä omilla tietokoneilla. Turnauksen loppuottelut käydään järjestäjän tarjoamilla tietokoneilla.

Osallistumalla voit haastaa Suomen kärkitiimit ja Aleksi “allu” Jallin kaltaisia legendoja, kamppailla rahapalkinnosta ja paikasta CS:GO:n huipulla – sekä pitää hauskaa!

Voit katsoa turnausta luonnollisesti paikan päällä mutta myös etäältä, sillä Pelaajatcom Series Fall Final lähetetään suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalle. Selostajana toimii Arttu “Olvari” Hämäläinen.

CS:GO-turnauksen aikataulu Assembly x PowerPark -tapahtumassa

Perjantai 8.9. 

  • 11:30 Check-in BYOC-joukkueille
  • 12:30 Lohkot, kierros 1
  • 14:00 Lohkot, kierros 2
  • 15:30 Lohkot, kierros 3
  • 18:00 Pudotuspelit, kierros 1
  • 20:00 Pudotuspelit, kierros 2 (ENCE AC, HAVU, JANO, Enhanced liittyvät mukaan)

Lauantaina 9.9.

  • 12:00 Semifinaali 1
  • 15:30 Semifinaali 2
  • 19:30 Finaali

5000 euron palkintopotin lisäksi panoksena oleva Nordic Masters -paikka on Pohjoismaiden karsintaturnaus maailman huippujen tähdittämään BLAST Premier Showdowniin. Kansainvälisen Blast-turnauksen nimekkääseen osallistujajoukkoon kuuluvat muunmuassa ENCE, G2 ja OG.

Assembly x Powerpark

Osallistuit turnaukseen täten pelaajana tai katsojana, on Assembly x PowerPark -tapahtumassa luvassa koko viikonlopun täydeltä taattua tunnelmaa LAN-paikoilla, EXPO-alueella, ohjelmalavoilla ja vapaalla pelialueella. Tapahtuma on suunnattu kaikenikäiselle ja huvipuisto on täynnä ohjelmaa, johon voit tutustua lisää täältä.

Oman lippusi Assembly x PowerPark -tapahtumaan saat ostettua tästä linkistä.

Osta lippusi täältä

Kuva: Pelaajatcom