SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Guild Eagles, GamerLegion vai 9Pandas – Kuka nappaa viimeisen major-paikan Euroopasta?
  • Perttu
    Leinonen

Guild Eagles, GamerLegion vai 9Pandas – Kuka nappaa viimeisen major-paikan Euroopasta?

julkaistu: 24.02.2024 10:15

Euroopan RMR-karsintojen viimeinen Last chance -vaihe ratkeaa tänään. Yksi paikka on vielä jaossa maaliskuussa pelattavaan PGL Major Copenhagen -turnaukseen. Lauantain ratoksi on tarjolla kaksi suurten panosten ottelua, jotka Pelaajatcom näyttää molemmat Twitch-kanavallaan!

Eilisen päätteeksi voittoihin ylsivät Guild Eagles (voitto BetBoomista 2-0), GamerLegion (voitto Fnaticista 2-0) ja 9Pandas (voitto Astraliksesta 2-0).

Voittoon yltäneistä joukkueista 9Pandas oli parhaimmalla sijoituksella Last chance -vaiheeseen lähtenyt joukkue, joten se pääsee suoraan finaaliin.

Guild Eagles ja GamerLegion pelaavat puolestaan ensin vastakkain ja ottelun voittaja pääsee kamppailemaan major-paikasta myöhemmin tänään pelattavaan otteluun 9Pandasia vastaan.

Guild Eagles-GamerLegion 13:00

Tasaisen ja jännittävän ottelun elementit löytyvät tästä parivaljakosta. GamerLegion lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Guild Eagles on joukkue, jota ei voi koskaan aliarvioida.

Molemmat joukkueista olivat vakuuttavia eilen. Guild Eagles kaatoi varsin kehnosti esiintyneen BetBoomin helposti 2-0 ja samoin teki GamerLegion Fnaticille.

GamerLegionin AWP-pelaaja Frederik “acoR” Gyldstrand oli jälleen eilen joukkueensa kantavia voimia. Tanskalainen oli pitelemättömässä vireessä nakutellen kahteen karttaan peräti 51 tappoa päättäen ottelun komealla 1.54 ratingilla.

Guild Eaglesin AWP-pelaajan Genc “gxx-” Kolgecin pitää pystyä tänään vastamaan tanskalaisen AWP-tähden pelitasoon, jotta kosovolaisjoukkueella on mahdollisuudet jahdata voittoa.

Karttavedossa GamerLegion poistaa Anubiksen ja Guild Eagles Nuken. Tämä jättää kokeneelle IGL:lle Janusz “Snax” Pogorzelskille ja GamerLegionille valittavaksi kaksi sen hyvää karttaa, Overpassin ja Vertigon.

Näistä Overpass on ollut GamerLegion syömähammas ja uskon joukkueen valitsevan sen, vaikka Guild Eaglesilla on kelvollinen voittoprosentti kyseisessä kartassa.

Guild Eagles kaatoi eilen Overpassissa BetBoomin, mutta sen ei pitäisi pelästyttää GamerLegionia, sillä BetBoom on tällä hetkellä todella epävakaa joukkue.

Guild Eaglesin valinta on puolestaan varsin selvä. Sen paras kartta Mirage on vapaana ja GamerLegionin voittoprosentti Miragessa on ainoastaan 17.

Ratkaisukartaksi jäänee Ancient, joka suosii Guild Eaglesia.

Arvio: Hyvin tasainen ottelu, jossa pienet marginaalit ratkaisevat. Guild Eagles on hyvin vahvasti momentum-joukkue, joka elää välillä turhankin paljon tunteella. Molemmat ovat isoja suosikkeja voittamaan omat karttavalintansa, joten todennäköisesti kolmen kartan vääntö.

GamerLegion kuitenkin jatkoon ehjemmän kokonaisuutensa ansiosta.

Voittaja kohtaa 9Pandasin illan huipentavassa Last Chance -vaiheen finaalissa, jonka voittaja nappaa siis viimeisen jäljellä olevan paikan Euroopasta PGL Major Copenhagen -turnaukseen.

9Pandas-GamerLegion/Guild Eagles voittaja, 16:00

Kuva: PGL Lähde: HLTV