SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
GTA VI vuoto paljastaa: fanien vuosia toivoma ominaisuus on tulossa peliin
  • Perttu
    Leinonen

GTA VI vuoto paljastaa: fanien vuosia toivoma ominaisuus on tulossa peliin

julkaistu: 20.09.2023 11:30

GTA-pelisarjan fanit odottavat malttamattomina tietoja siitä, milloin tulevasta GTA VI:stä saadaan lisätietoa. Julkaisupäivä tai mikä tahansa muukin tiedonmuru tulevaan peliin liittyen kiinnostaa tällä hetkellä pelisarjan ystäviä.

Itse pelinkehittäjä Rockstar on antanut hyvin nihkeästi mitään vinkkejä tulevasta pelistä. Siitä huolimatta internetiin vuotaa tietoja alituiseen pelisarjan uusimmasta tulokkaasta. Viime vuonna Rockstarille tapahtunut suuri tietovuoto sisälsi yli 90 kuvaa, videota ja dokumenttia, joiden perusteella yhteisö on koittanut tehdä päätelmiä tulevasta pelistä.

Ja nyt paljastuksia on saatu lisää.

GTA VI:ssä tulee olemaan merkittävästi enemmän rakennuksia joihin pelaaja voi mennä sisälle. Aikaisemmissa peleissä pelaaja pystyi menemään baareihin, ravintoloihin ja klubeille. GTA VI:ssä pelaaja pääsee näiden lisäksi uusin ympäristöihin, kuten panttilainaamoihin, supermarketteihin, pesuloihin ja asuntoihin.

Pelaajalle käytössä olevien rakennusten määrä on isompi kuin missään aikaisemmassa pelisarjan versiossa. Tarjolle on tulossa yhä immersiivisempi kokemus Vice Citystä, minne pelisarjan huhutaan palaavan.

Pelin kahdella päähenkilöllä Jasonilla ja Lucialla on vuodetuissa kuvissa mukanaan “ryöstökassit” käteisen, kullan ja muiden esineiden säilyttämiseen. Tämä viittaa juurikin siihen, että ryöstöistä ja varkauksista ollaan tekemässä yhä enemmän todenmukaisempia, tähän myös panttilainaamojen lisäys luultavasti liittyy. Lisäksi vuodetuissa tiedoissa paljastuu, että ajoneuvojen “loottaaminen” tulee mahdolliseksi.

Nämä ovat tietysti vain jäävuorenhuippu siitä, mitä kaikkea uusi peli tuo mukanaan. GTA VI tulee sisältämään varmasti rutkasti erilaisia pelimekaniikkoja, joita fanien on mahdollista vain arvailla.

Pelinjulkaisijan Take-Twon toimitusjohtajan suusta on kuultu kommentteja joiden mukaan peli saattaisi tulla julkaisuun jo vuoden 2024 aikana. Jäämme seuraamaan mielenkiinnolla, koska saamme kuulla pelinjulkaisu aikataulun.

Kuva: Rockstar Games, Lähde: Dexerto