SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Grail Quest Turussa viikonloppuna – Mukana e-urheilustaroja ja uutuuspelejä!
  • Benjamin
    Läärä

Grail Quest Turussa viikonloppuna – Mukana e-urheilustaroja ja uutuuspelejä!

julkaistu: 18.10.2018 13:15

Kupittaan Palloiluhallissa järjestetään yksi Suomen suurimmista pelaamiseen liittyvistä tapahtumista, kun Grail Quest esittää e-urheilun kuumimpia uutuuksia ja kovimpia staroja on paikan päällä!

Tapahtuma alkaa torstaina kello 12 aikaan ja jatkuu aina lauantaiyöhön saakka. Konepaikan varanneet voivat tosin jatkaa tapahtuma-alueella köllöttelyä sunnuntaiaamuun asti.

Tapahtumarikas viikonloppu starttaa torstaina CS:GO BYOC-turnauksella sekä Fortnite Solo-challengella. Viikonlopun aikana pelataan myös Tekken-, Overwatch-, ja PUBG-turnaukset ja yhteensä viikonlopun turnauksien palkintopotissa on miltei 5000€. Osaan turnauksista on mahdollista osallistua paikan päällä ilman ennakkoilmoittautumista. Lisätiedot aikatauluista löydät täältä.

Yksi viikonlopun kohokohdista on varmasti #HarkimoVsDiili CS:GO-näytösottelu. Grail Questia järjestävä organisaatio Starsquad on ollut viimeaikoina tapetilla, kun Hjallis Harkimon Diilissä haetaan yritykselle uutta markkinointijohtajaa. Joel Harkimo, joka on yksi Starsquadin johtajista ja mukana Diili-ohjelmassa Hjalliksen neuvonantajana, haastoi Diili-kilpailijat CS:GO otteluun omaa joukkuettaan vastaan. Kilpailijat saavat nähdä, onko Harkimon joukkueesta mihinkään lauantaina kello 12.30 eteenpäin.

Muita vetonauloja tapahtumassa on ehdottomasti Jesse “JerAx” Vainikan luotsaama “Ammattina e-urheilu” luento sekä maailman parhaan senior CS:GO-joukkueen tittelin lunastaneen Grey Gunnersin isovanhempi-lapsenlapsi- haasteet. Tekemistä riittää varmasti kaikille, ja mikäli messuilu ei ole kaikkien mieleen, niin ainakin lanitapahtumana Grail Quest lunastaa toivottavasti kaikki odotukset!

Tapahtuman lippuja voi ostaa Grail Questin sivujen kautta tai paikan päältä. Tapahtuma on maksuton alle 10-vuotiailta, jotka osallistuvat vanhempien seurassa.