SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
GODSENTin uusi CS:GO-joukkue vilisee entisiä NIP-pelaajia
  • Juuso
    Syngelmä

GODSENTin uusi CS:GO-joukkue vilisee entisiä NIP-pelaajia

julkaistu: 14.01.2023 06:00

 

GODSENT on palannut ruotsalaisille juurilleen kiinnittämällä viisi uutta pelaajaa CS:GO-kokoonpanoonsa. Joukkueessa pelaavat entiset Ninjas in Pyjamasin pelaajat, Erik “ztr” Gustafsson, William “draken” Sundin ja Nicolas “Plopski” Gonzalez Zamora.

Ztr pelasi akatemianinjoissa tammikuusta 2021, mutta kävi sijaistamassa Ninjas in Pyjamasin ykkösjoukkueessa saman vuoden helmikuun ja kesäkuun välillä.

Draken pelasi puolestaan Ninjas in Pyjamasin kokoonpanossa kahdessa eri jaksossa. Ensiksi vuoden 2017 maaliskuusta vuoden 2018 kesäkuuhun, jona aikana hän voitti joukkueensa kanssa IEM Oaklandin huipputurnauksen vuonna 2017. Draken nähtiin ninjoissa vielä vuonna 2019, kun hän palasi kokoonpanoon maaliskuussa, mutta lähti kuitenkin jo huhtikuussa.

Draken pelasi Assembly Summer 2022 -turnauksen yhdessä Into the Breachin kanssa. Tuloksena oli turnausvoitto, kun finaalissa kaatui Aleksi “allu” Jallin JANO-joukkue.

Plopski liittyi Ninjas in Pyjamasin kokoonpanoon puolestaan elokuussa 2019, mutta joutui tekemään tietä Aleksi “Aleksib” Virolaiselle viime vuoden syyskuussa.

Kolmikon lisäksi GODSENTin CS:GO-joukkueeseen liittyvät Alfred “RuStY” Karlsson ja Joel “joel” Holmlund. RuStY oli osa Assembly Summerin mestarijoukkuetta, joelin edellinen joukkue oli puolestaan Monte.

Joukkuetta siirtyy valmentamaan menestynyt fnatic-pelaaja. WESG 2017 Maailmanfinaalit, IEM Katowicen vuonna 2018, ESL Proliigan Euroopan 11. kauden ja DreamHack Masters Malmön vuonna 2019 voittanut Maikil “Golden” Selim astuu uuden joukkueen peräsimeen.

Lähde: HLTV | Kuva: GODSENT