SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Gigantti Gaming syyskiertue on käynnissä! – Katso milloin kiertue saapuu paikkakunnallesi
  • Toimitus

Gigantti Gaming syyskiertue on käynnissä! – Katso milloin kiertue saapuu paikkakunnallesi

julkaistu: 09.10.2021 12:00

Tänään lauantaina käynnistyy Gigantti Gaming syyskiertue, joka on viiden paikkakunnan ja kuuden myymälän pelikiertue, joka alkaa 9.10. Tampereen Lielahdesta ja päättyy 13.11. Espoon Suomenojaan.

Osallistujille tarjotaan kampanja-aikana joka lauantai PC- ja konsolipelailua, ajosimulaattorilla ajoa ja erilaisia pelihaasteita. Esimerkiksi Fifa 22 -turnauksessa on mahdollisuus voittaa PS5 Digital -konsoli. Voit katsoa kaikki Gigantti Gaming syyskiertueen paikkakunnat jutun lopusta.

Gigantti Gaming tarjoaa parasta pelaajille

Pandemian aikana digitaalinen pelaaminen on kasvanut entisestään, joten  Suomen suurin elektroniikan jälleenmyyjä, Gigantti, on panostanut  Gaming-osastonsa tuotteisiin ja palveluihin vastatakseen kysyntään ja tarjotakseen parasta laatua.

“Haluamme olla aidosti koko kansan pelitalo ja jalkautua Gigantti Gamingissa sinne, missä ihmiset ovat”, kertoo pelituotteista Gigantilla vastaava Jukka Erkinheimo.

“Haluamme karistaa digitaaliseen pelaamiseen turhaan liitettyä eristäytymisen ajattelua – vaikka pandemia vei meitä erilleen, pelaaminen yhdisti monia ja toi piristystä arjen keskelle.”

Giganttti Gaming -lähettiläät Miiko Metsäaho (vas.) ja Severi Saari ovat mukana läpi syyskiertueen tapahtumien. (Kuva: Gigantti)

 

Gigantti Gaming syyskiertues haluaa tuoda esille pelaamisen yhteisöllistä ja yhdenvertaistavaa vaikutusta. Syyskiertuetta kannattaa käydä moikkaamassa, sillä jokaisella paikkakunnalla jaetaan peli-ilon lisäksi myös Playustation 5 -palkintoja. Tule mukaan!

  • 9.10. klo 11–17 Tampere, Lielahti
  • 16.10. klo 11–17 Turku, Skanssi
  • 23.10. klo 11–17 Vantaa, Tammisto
  • 30.10. klo 11–17 Tampere, Kaleva
  • 6.11. klo 11–17 Raisio
  • 13.11. klo 11–17 Espoo, Suomenoja

Kansikuva: Gigantti