SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
GESC:llä maksuongelmia? Valve sai avoimen kirjeen
  • Atte
    Leppänen

GESC:llä maksuongelmia? Valve sai avoimen kirjeen

julkaistu: 30.10.2018 18:28

Eurheilujoukkue Team Secretin edustaja Matthew Bailey on jakanut Twitter-tilillään avoimen kirjeen, joka on osoitettu Valvelle. Kirjeessä osoitetaan pettymystä Global Electronic Sports Championship (GESC) -turnausorganisaatiota ja sen päämiestä Oskar Fengiä kohtaan, sillä kirjeen mukaan kyseinen porukka on jättänyt turnauspalkkioita maksamatta jopa 750 tuhannen dollarin edestä. Alla kirjeen muutamia avainkohtia suomennettuna.

Ongelmamme koskevat lähinnä maksamattomia maksuja, joita on  750,000 dollarin edestä sekä GESC Indonesia että GESC Thailand -Dota-turnauksista, jotka järjestettiin maalis-toukokuussa tänä vuonna, sekä yksittäisiä ryhmäkonsultointipalveluita, joita on tuotettu vuodesta 2017 saakka. Pelaajat ja joukkueet eivät vieläkään ole saaneet organisaatiolta maksujaan näistä kummastakaan turnauksesta, vaikka GESC:llä ja Valvella on sopimus noudattaa 90 vuorokauden maksuaikaa palkintorahojen kanssa.

Monet ovat jo yrittäneet kerätä maksuja keskustelemassa Herra Fengin kanssa kuluneen puolen vuoden aikana ja vaikka velka on luvattu maksaa Syyskuussa, näin ei kuitenkaan ole tapahtunut. Useat jäsenemme antoivat Herra Fengille ja GESC:lle viimeisen eräpäivän lokakuun 31. päivälle, jotta asia saataisiin vihdoin päätökseen. Nyt, vaikka eräpäivä on jo aivan nurkan takana, ei sovittelevia yhteydenottoja GESC:ltä tai Herra Fengiltä ole kuulunut.

Aikeemme tämän avoimen kirjeen takana on varoittaa pelaajia ja yhteisöä GESC :n tulevista tapahtumista (tapahtumat Singaporessa ja Kuala Lumpurissa) ja 2019 tulevasta projektista nimeltään “Project Hero”. Tunnemme syvästi, että yhteenkään GESC:n tai Herra Fengin luotsaamaan projektiin ei tulisi osallistua, ennen kuin kaikki velat on täysin hyvitetty ja jos velat hyvitetäänkin, tulisi tulevissa tapahtumissa kaikki maksettavat rahat olla kolmannen osapuolen hallussa olevalla dokumentilla.

Koko kirjeen tarkempine yksityiskohtineen voit lukea täältä.

Kuva: GESC