SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Gambit palaa Dotan pariin entisen ferzee-porukan kanssa
  • Atte
    Leppänen

Gambit palaa Dotan pariin entisen ferzee-porukan kanssa

julkaistu: 07.10.2018 11:15

Gambit Esports on tehnyt paluun eurheilun ja Dota 2:n maailmaan pestaamalla vanhan ferzeen nimellä tunnetun venäläisporukan. Gambit-pomo Konstantin Pikiner kommentoi fiiliksiään uuden joukkueen tiimoilta:

Dota 2 on fanien suosikkipelejä ja olemme tiedostaneet sen, kun olemme etsineet erilaisia ratkaisuja olla mukana tässä skenessä. Ferzee sai loistavan startin tähän kauteen, pelaajat ovat kokeneita ja olemme työskennelleet osan kanssa menneisyydessä. Pelaajat ja johto ymmärtävät, että skene on erittäin kilpailullinen, eikä ainoastaan globaalisti, mutta myös alueellisella tasolla. Edessämme on vakavia haasteita ja teemme organisaationa kaiken voitavamme tuodaksemme pelaajille sopivat puitteet harjoitteluun ja suoritumiseen. Pyydämme ystävällisesti Dota 2 -faneja tukemaan Gambit Esportsia ja suosikkipelaajiaan.

Gambitin Dota-tiimi kaudelle 2018/2019 näyttää nyt siis seuraavalta:

— Posito 1: Nikita “Daxak” Kuzmin

— Positio 2: Andrey “Afoninje” Afonin

— Positio 3: Vasily “AfterLife” Shishkin

— Positio 4: Rinat “KingR” Abdullin

— Positio 5: Ivan “VANSKOR” Skorokhod

— Valmentaja: Anatolii “boo!k” Ivanov

— Ivan “4SV” Karpov (Manageri)

Gambit Esportsin viimeisin yrittämä Dotan parissa ei aivan mennyt suunnitelmien mukaan. Toukokuussa 2017 se rekrytoi leipiinsä Thug Life -nimisen Dota-tiimin, jonka suoritukset valitettavasti alittivat riman kerta toisensa jälkeen. Entinen tiimi ei päässyt mukaan esimerkiksi  ESL One Birmingham 2018 ja The International 2018 -turnauksiin, vaan tippui jo karsinnoissa.

Ilmoituksessaan Gamit kertoo, että joukkue pääsi mukaan Kuala Lumpur Major 2018 -turnaukseen ja tuli hopeasijalle Reshuffle Madness -turnauksessa. Reshufflen lisäksi joukkue onkin kilpaillut ainoastaan Kuala Lumpur Majorin Itsenäisten valtioiden yhteisön (CIS) avoimissa ja suljetuissa karsinnoissa. Joukkue saavutti toisen sijan molemmissa turnauksissa, häviten vain Natus Vincerelle ensimmäisessä ja Virtus.prolle jälkimmäisessä. Tuoreen joukkueen manageri Ivan “4SV” Karpov kommentoi liittymistään Gambitin leipiin:

“Olemme iloisia, kun saimme liitty Gambitiin. Toivomme, että organisaation tuella tulemme vahvemmiksi ja saamme ilahduttaa todellisia faneja kauniilla peleillä ja voitoilla.”

Kuva: eSportsJunkie