SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
G2:n 18-vuotias tähtipelaaja teki huikean ennätyksen CS:GO:ssa
  • Perttu
    Leinonen

G2:n 18-vuotias tähtipelaaja teki huikean ennätyksen CS:GO:ssa

julkaistu: 30.09.2023 11:19

Counter-Strike: Global Offensiven aikakausi tuli päätökseensä keskiviikkoyönä Suomen aikaa, kun pelin päivitetty versio julkaistiin. Uusi versio kantaa nimeä Counter-Strike 2.

G2:n tähtipelaaja venäläinen Ilya “m0NESY” Osipov päätti CS:GO:n aikakauden parhaana FACEIT-pelaajana. 18-vuotiasta m0NESYa pidetään yhtenä lahjakkaimmista pelaajista, taitojen osalta on oletettavaa, että hänellä on edessään pitkä ja menestyksekäs ura Counter-Striken parissa. Nuoresta iästään huolimatta mies on voittanut jo IEM Colognen ja IEM Katowicen kaltaiset huipputurnaukset yhdessä G2:n kanssa.

FACEIT on kolmannen osapuolen tarjoama pelipalvelin useille eri peleille, kuten CS:GO:lle ja nyt jatkossa CS2:lle. G2:n AWP-pelaaja karsi tiensä listaykköseksi 7200 ELO:n saavutuksellaan.

ELO mittaa pelaajan menestystä, voitoilla ELO kasvaaa ja tappioilla puolestaan laskee. Myöskin henkilökohtainen taso servulla vaikuttaa ELO:n.

Nuorukainen ehti pelata FACEIT:ssä 4970 ottelua, joissa hänen voittoprosenttinsa oli 63.

Pelkästään otteluiden määrä on älytön, kun otetaan miehen nuori ikä huomioon. FACEIT muunsi ottelut minuuteiksi mikä tarkoitti 190 000 vietettyä minuuttia pelipalvelimella. Minuuttimäärä on pyöristettynä peräti 131 vuorokautta.

Vertailun vuoksi todettakoon, että CS:GO:n kiistaton kuningas Oleksandr “s1mple” Kostyliev pelasi CS:GO:ta pelin olemassa olon aikana karkeasti pyöristettynä 1000 vuorokautta. M0NESY on kuitenkin seitsemän vuotta ukrainalaista virkaveljeään nuorempi, joten nuorella taiturilla on hyvät mahdollisuudet kerätä samanmoiset pelitunnit uuden CS2:n aikana.

Kuva: ESL Lähde: Dotesports