SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
G2 Esports oli lähellä muuttua Choke2 Esportsiksi CS:GO-majoreilla
  • Juuso
    Syngelmä

G2 Esports oli lähellä muuttua Choke2 Esportsiksi CS:GO-majoreilla

julkaistu: 10.05.2022 12:49

Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama G2 Esports kohtasi majoreiden avauspäivän toisessa ottelussa Spiritin. G2 lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta Spirit laittoi joukkueen lopulta äärimmäisen tiukille.

G2 aloitti Dust2-kartassa pelatun ottelun vakuuttavasti voittamalla avauspuoliskon 11–4. Tämän jälkeen terroristipuolelle vaihtanut G2 siirtyi vielä 14–4 johtoon.

Ylivoimaisesta johdosta riippumatta Spirit kavensi ensin tilanteeksi 14–8. Tämän jälkeen G2 sai itselleen kartta- ja ottelupallon tilanteessa 15–8.

G2 ei pystynyt viimeistelemään ottelua varsinaisella peliajalla, kun Spirit vei ottelun jatkoajalle. G2 sai lopulta kerättyä itsensä, kun joukkue voitti ottelun ensimmäisellä jatkoajalla lukemin 19–17.

Entinen ammattipelaaja ja nykyinen kommentaattori, Jacob “Pimp” Winneche, kommentoi G2:n joukkuetta kummallisen ottelun jälkeen.

“G2 on G2. Ensin he johtavat 14–4, mutta joutuvat jatkoajalle tilanteessa 15–15. Voittavat vaikeuksista huolimatta 19–17 ja ovat nyt voiton päässä jatkopaikasta. G2 on kuitenkin sellainen joukkue, että tällä tuloksella ei ole väliä. He voivat voittaa kenet tahansa ja kuka tahansa voi voittaa heidät. On mahdotonta ennustaa heidän major-tulostaan!”

G2 pelaa tänään suomalaisorganisaatiota ENCEä vastaan jatkopaikasta. Ottelu pelataan “paras kolmesta” -periaatteella.

Pelaajatcom näyttää majorit suorana Twitchissä! Kanavalle päästä tästä.

Lähteet: HLTV, Pimp_CSGO | Kuva: G2esports