SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valioliiga
  • Toimitus

Fulham – Huddersfield: Vieraiden peli edelleen sekaisin

julkaistu: 29.12.2018 13:12

Tänään Valioliigassa on vuorossa todellinen jumbotaistelu, kun Lontoon Craven Cottagessa toisiaan vastaan asettuvat Fulham ja Huddersfield. Lontoon sää näyttää 12 astetta plussaa ja tuulikin on inhimillinen. Kenttä on kuitenkin yksi Valioliigan pienimmistä 100X65. Pohjana on fibrelastic grass, joka on kohtalaisen nopea hybridinurmen tapainen ratkaisu.

Kotijoukkue pelasi kolme hyvää kotipeliä, jonka jälkeen edellinen Wolves peli oli taas melkoinen mahalasku. Tosin siitä ottelusta tuloksena oli tasapeli, joka varmasti osittain tyydyttää joukkuetta, eikä pilaa miehistön moraalia.

Tänään Fulhamin kokoonpano on jälleen kadehdittavan hyvässä kuosissa. Ainoastaan pitkäaikaisloukkaantunut Zambo Anguissa on poissa. Joukkue pääseekin hyvistä asetelmista taistelemaan elintärkeistä sarjapisteistä.

Vierasjoukkueen aika Aaron Mooyn loukkaannuttua on ollut todella surkeaa. Joukkueen oikeastaan ainoa pelintekijä on edelleen sivussa ja se ei tiedä taaskaan hyvää. Tilannetta ei varmasti helpota yhtään myöskään viimeottelussa saatu pyllymyräkkä ManU:n toimesta. Sitä ennen Southampton jätti Terrierssit vailla mahdollisuuksia.

Nyt on vuorossa molemmille tärkeä ottelu. Kolme pistettä olisi tärkeääkin tärkeämmät ja ottelu vaikuttaisi aivan varmalta under vedolta, mutta tuo pieni ja suhteellisen nopea kenttä jotenkin ahdistaa jotenkin näillä kertoimilla underin lyömistä.

Henkilökohtaisesti uskon, että paremman materiaalin ja mukavamman loukkaantumistilanteen ansiosta kotijoukkue kääntää ottelun edukseen. Vierailla tulee olemaan kovia vaikeuksia murtaa keskikentällä linjoja, kun ainoa pallollisesti pätevä keskikenttämies on poppariosastolla.