SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
FPX:lle ja zehNille ensimmäinen tappio Pinnaclen CS:GO-turnauksessa
  • Juuso
    Syngelmä

FPX:lle ja zehNille ensimmäinen tappio Pinnaclen CS:GO-turnauksessa

julkaistu: 31.08.2021 17:29

Eurooppalainen FunPlus Phoenix (myöhemmin FPX) ja bulgarialainen SKADE kohtasivat Pinnacle Fall Series 1 -turnauksen toisella kierroksella. Molemmilla joukkueilla oli allaan voitto avausottelusta. FPX voitti avausottelussaan GamerLegionin 2—1 ja SKADE puolestaan voitti Apeksin puhtaasti 2—0.

FPX:n ja SKADEn “paras kolmesta” -periaatteella pelatussa kohtaamisessa pelatuiksi kartoiksi valikoituivat Ancient (FPX), Overpass (SKADE) ja Dust2.

Ancient (FPX 16—8)

Avauskartta alkoi eurooppalaisten hyökkäyspelillä. SKADE pystyi puolustamaan hyvin ja tauolle lähdettiin tasaisessa tilanteessa 8—7.

Toisella puoliskolla puolet vaihtuivat, mutta FPX oli omassa puolustuksessaan suvereeni. SKADE pystyi haalimaan kasaan nimittäin ainoastaan yhden terroristikierroksen. Avauskartta selvin lukemin FPX:lle 16—8.

Avauskartan paras pelaaja oli FPX:n Pavle “Maden” Bošković 1.42 ratingillaan. Huonoimmaksi jäi puolestaan SKADEn Viktor “Duplicate” Mitev 0.63 ratingillaan.

Overpass (SKADE 16—14)

Toinen kartta alkoi SKADEn voittaessa 5 terroristikierrosta peräkkäin. FPX pääsi peliin nopeasti mukaan ja tauolle lähdettiin jälleen tiukassa tilanteessa 8—7.

Toisella puoliskolla CT-puolelle siirtyneet bulgarialaiset menivät 13—9 johtoon ja olivat jo lähellä karttapalloa, kun FPX nousi rinnalle ja ohi lukemiin 14—13. Eurooppalaisten harmiksi SKADE löysi vielä viimeisen tarvittavan vaihteen ja voitti toisen kartan niukasti 16—14.

Overpassin paras pelaaja oli SKADEn Georgi “SHiPZ” Grigorov 1.27 ratingillaan. Huonoimmaksi jäi FPX:n pelinsisäinen johtaja Luka “emi” Vuković 0.70 ratingillaan.

Dust2 (SKADE 16—12)

Viimeinen kartta alkoi sekin tasaisesti, kun tauolle lähdettiin SKADEn johtaessa 8—7.

Toisella kierroksella terroristipuolella pelannut SKADE siirtyi nopeasti 13—7 johtoon. FPX taisteli kolmen kierroksen päähän (15—12), mutta SKADE otti lopulta karttavoiton lukemin 16—12. Samalla bulgarialaiset ottivat toisen perättäisen voiton turnauksessa.

Ratkaisevan kartan paras pelaaja oli SKADEn Denislav “dennyslaw” Dimitrov 1.51 ratingillaan. Huonoimmaksi jäi Maden 0.55 ratingillaan.

Suomalaisella Jesse “zehN” Linjala oli omalta osaltaan heikompi päivä, kun hän jäi koko ottelun heikoimmaksi pelaajaksi 47 tapolla ja 64 kuolemallaan. Kokonaisrating suomalaisella oli 0.86.

Pelaajatcom näyttää osan suomalaisten otteluista Twitch-kanavallaan.

Kuva: skadegg

Tuoreimmat uutiset:

Luetuimmat nyt