SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Fortniten alustojen välinen ristiinpelaaminen myös PS4:lle
  • Toimitus

Fortniten alustojen välinen ristiinpelaaminen myös PS4:lle

julkaistu: 27.09.2018 10:45

Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja John Kodera ilmoitti Fortniten alustojen välisen ristiinpelaamisen aukeavan syyskuun 26. myös PS4-konsolilla. Tämä tarkoittaa sitä, että PS 4:n Androidin, iOS:n, Nintendo Switchin, Xbox Onen ja Macin omistajat pääsevät nyt pelaamaan Fortnitea keskenään. Sony on aiemmin pysynyt tiukkana kannassaan, eikä ole muiden konsolien tavoin tarjonnut mahdollisuutta ristiinpelaamiseen PS4:llä.

24 vuotta olemme pyrkineet tuomaan parhaan mahdollisen pelikokemuksen faneillemme tuomalle heille ainutlaatuisen Playstation-näkökulman. Nykyaikana joidenkin pelien yhteisöt ovat kehittyneet siihen pisteeseen, että alustojen välinen ristiinpelaaminen tuo merkittävää arvoa pelaajille. Olemme ymmärtäneet tämän ja suorittaneet perinpohjaisen liiketoiminta-analyysin, jotta Playstation-kokemus säilyy eheänä nyt ja myös tulevaisuudessa, kun pyrimme avaamaan alustaamme.

Pelin ystävät ovat olleet tyytymättömiä Sonyn päätökseen estää Playstation-linkitetyillä tunnuksilla kirjautumisen muille laitteille ja asian odotetaankin muuttuvan uudistuksen myötä. Ristiinpelaamisen salliminen tarkoittaa myös sitä, että Playstation 4 –pelaajat eivät menetä taivaltaan Epic-tunnuksillaan.

PS4:n Fortniten Cross Platform-betatestaus alkoi keskiviikkona 26.9.2018.

Kuva: Epicgames.com