SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Fortnite ylitti yli 8.3 miljoonan samanaikaisen pelaajan rajapyykin
  • Toimitus

Fortnite ylitti yli 8.3 miljoonan samanaikaisen pelaajan rajapyykin

julkaistu: 09.11.2018 19:38

Fortnite on jo pitkään ollut peli jonka kaikki tietävät ja mitä melkein kaikki pelaavat. Kukaan ei ole kuitenkaan tiennyt määrällisesti kuinka moni pelaa peliä samaan aikaan, koska tilastoja ei pysty näkemään niinkuin Steamissa.

Epic Games Korean toimitusjohtaja Sung Chul Park kuitenkin vähän aika sitten paljasti korealaiselle sivustolle Invenille, että peli on nähnyt kerralla jopa 8.3 miljoonaa pelaajaa kerralla pelaamassa.

Tarkempaa tietoa ei annettu milloin tai kuinka kauan tämä kesti, mutta lukema on silti järkyttävän suuri, sillä vasta helmikuussa ilmoitettiin että peliä pelasi samanaikaisesti 3.4 miljoonaa pelaajaa. Tällöin Fortnite ohitti kilpakumppaninsa Pubgin, joka oli tammikuussa ilmoittanut saaneensa 3.2 miljoonaa samanaikaista pelaajaa.

Yksi isoimpia syitä tähän voi olla alkuviikosta nähty julkaisu Etelä-Koreassa ja tulevaisuudessa luvut varmasti vain kasvavat. Pubg oli jo jättihitti Etelä-Koreassa ja tätä tahtia Fortnite tulee olemaan vielä kovempi hitti ja nappaa myös Koreassa suosituimman battle royalen nimen itselleen.

Vertaavina lukuina voidaan katsoa esim. Steamin käyttäjämääriä. Tällä hetkellä Steamissa on 13.8 miljoonaa käyttäjää kirjautuneena sisään ja jos Fortnite jatkaa samanlaista kasvua voi yhtä peliä pelata enemmän ihmisiä kuin ihmisiä käyttämässä pelaamiseen tarkoitettua alustaa josta löytyy tuhansia pelejä.

Lähde: pcgamer