SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Fortnite-tähti Tfue haastoi Ninjan tappeluun – “Pahennat vain tilannetta”
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Fortnite-tähti Tfue haastoi Ninjan tappeluun – “Pahennat vain tilannetta”

julkaistu: 24.02.2020 09:00

Advertisement

Aiemmin tällä viikolla yhden maailman tunnetuimman striimaajan ja Fortnite-tähden Tyler “Ninja” Blevinsin Twitter-tili joutui hakkeroinnin kohteeksi. Hakkeri oli julkaissut Ninjan tilillä erinäisiä twiittejä, joista yksi oli osoitettu toiselle Fortnite-tähdelle, Turner “Tfue” Tenneylle.

Hakkeri oli Ninja-tilillä julkaisemassaan twiitissä haastanut Tenneyn kaksintaisteluun, joka herätti välittömästi 22-vuotiaan Tenneyn huomion.

Vaikka Tenney tiedosti twiitin takana olleen mitä ilmeisimmin hakkeri eikä Blevins itse, ei asia jäänyt tähän. Tenney julkaisi myöhemmin videon, jossa tämä itse haastoi Blevinsin kaksintaisteluun ja käski tätä joko astua rinkiin tai lopettamaan kokonaan Tenneystä puhumisen (viitaten Ninjan aiempiin negatiivisiin kommentteihin Tenneystä).

Blevins kuitenkin kieltäytyi julkisesti kaksintaistelu-pyynnöstä Twitterissä. Hän lisäsi myös, ettei pidä siitä, että Tenney antaa hakkerille julkisuutta toimimalla kyseisellä tavalla ja näin ollen pahentaa Blevinsin tilannetta entisestään.

Tenney nosti Youtube-videollaan esille monia syitä, jonka vuoksi nuorukainen olisi halukas haastamaan Blevinsin kaksintaisteluun ringissä. Pelaajilla on pitkä ja draamarikas historia keskenään, jonka myötä fanit jäävätkin nyt odottamaan, päättyykö tilanne tähän vai suureneeko vyyhti entisestään.

Lähde: Dotesports Kuva: Tfue