SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Fortnite-pelaaja potkittiin ulos pelitapahtumasta – Kalliin auton koskettelu oli liikaa
  • Perttu
    Leinonen

Fortnite-pelaaja potkittiin ulos pelitapahtumasta – Kalliin auton koskettelu oli liikaa

julkaistu: 06.06.2024 13:00

Viime viikonloppuna Dallasissa järjestetty DreamHack -tapahtuma veti paikan päälle valtavan yleisön. Tapahtumissa oli tarjolla useiden suosikkipelien turnauksia, kuten Counter-Strike 2:n IEM Dallas turnauksen pudotuspelivaihe.

Paikan päällä nähtiin sekä nykyisiä, että entisiä eri pelien huippupelaajia. Yhden pelaajan tapahtuma päättyi ennen aikojaan nololla tavalla.

Kyseessä oli Fortnite pelaajaa ja -striimaaja Logan “Bucke” Eschenburg, joka meni koskettamaan kallista köysillä rajattua Porschea kesken tapahtuman. Ilman lupaa tapahtunut Porschen koskettelu johti Bucken poistamiseen tapahtuma-alueelta.

Yksi parhaista Pohjois-Amerikan Fortnite-pelaajista on poistettu myös aikaisemmin vastaavanlaisista LAN-tapahtumista. Bucke koki samanlaisen kohtalon vuonna 2023 FNCS LAN-tapahtumassa.

Bucke pahoitteli tapahtunutta X:ssä jaetussa päivityksessään, jossa hän kertoi olevansa pettynyt itseensä. Bucken luvaton Porschen koskettelu tallentui myös hänen livestriimiinsä.

Auto ei vaurioitunut tilanteessa, mutta Fortnite-yhteisö ei ole sulattanut Bucken käytöstä. Sosiaalisessa mediassa ei voitu ymmärtää, miten sama kaveri sortuu hölmöilyyn kerta toisensa jälkeen. Buckea vaadittiin kasvamaan aikuiseksi kovin sanoin.

Bucken lisäksi DreamHack Dallasista poistettiin myös toinen Fornite-striimaaja Pilat, joka oli Bucken seurassa tapahtumien aikaan.

Kuva: Riot Games ja yoxic X Lähde: Dexerto