SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Fortnite ottaa pesäeroa Travis Scottiin kuolemiin johtaneen keikan jälkeen
  • Saara
    R

Fortnite ottaa pesäeroa Travis Scottiin kuolemiin johtaneen keikan jälkeen

julkaistu: 10.11.2021 13:00

Räppärit Travis Scott ja Drake on haastettu oikeuteen Astroworld-festivaalin traagisten tapahtumien jälkeen. Scottin levy-yhtiön järjestämällä musiikkifestivaalilla kuoli kahdeksan ihmistä. Lisäksi yli 300 loukkaantui.

Surullisiin tapahtumiin johti tämänhetkisten tietojen mukaan yleisön paniikinomaiseksi ryöstäytynyt ryntäys kohti lavaa. Tungoksessa ihmisiä jäi jalkoihin ja puristui. Osa sai vammoja, lämpöhalvauksen tai sydänkohtauksen. Yleisöä oli huomattavasti odotettua enemmän, sillä itse Travis Scottin kerrotaan rohkaisseen faneja livahtamaan alueelle.

Vielä ikävämpiä Scottin kannalta ovat netissä levinneet videot, joissa näkyy hänen välinpitämättömyytensä kuolonuhreja ja loukkaantuneita kohtaan. Yleisömassa kannatteli uhreja kohti ambulanssia, mutta räppäri ei reagoinut mitenkään.

Scottilla on ollut pandemia-aikoina tärkeä rooli Fortniten ilosanoman levittämisessä. Hän piti pelin sisällä konsertin, ja pelaajat ovat voineet ostaa Travis Scott -aiheisia emoteja ja skinejä. Nyt Out West -emote on poistettu Fortnite-kaupasta, sillä peli taitaa ottaa ainakin toistaiseksi etäisyyttä räppäriin. Jo sen ostaneet voivat toki emotea yhä käyttää.

Oikeudenkäynnin koittaessa ja tapauksen kirkastuessa selvinnee, poistaako Epic Games pelistään koko Travis Scott -tuotesarjan.

Lähde: esports.com
Kansikuva: Epic Games

Tuoreimmat uutiset: