SEURAA MEITÄ:
×

FORTNITE

ETUSIVU / FORTNITE
Valtava määrä bugeja valtasi Fortniten – Katso päivityksen mukana ilmenneet ongelmat
  • Jesse
    Kaila

Valtava määrä bugeja valtasi Fortniten – Katso päivityksen mukana ilmenneet ongelmat

julkaistu: 07.02.2020 09:00

Advertisement

Viimeisimmän 11.50 päivityksen myötä Epic Games on päättänyt vaihtaa Fortniten fysiikkamoottorin täysin uuteen. Uusi fysiikkamoottori “Unreal Engine’s Chaos” toi kuitenkin mukanaan liudan uusia, sekä vanhoja pelinrikkovia bugeja peliin.

Uusia bugeja ilmenee kuin sieniä sateella

Peliyhteisö on ehtinyt löytää jo kasan erilaisia bugeja päivityksen jälkeen. Osa bugeista on melko harmittomia, kuten erilaisten hahmojen skinien rikkoutuminen tai väärän materiaalin saaminen tiettyjä esineitä rikkoessa, mutta osa bugeista rikkoo pelin kokonaan.

**NEW ** Boat Bug 05/02/2020 from FortNiteBR

Yksi pelin rikkovista bugeista on jo ennestään tuttu. Pelaajat ovat jälleen löytäneet tavan päästä kartan “alle”. Kartan alle on voinut ennenkin päästä, ja etenkin Fortniten alkuaikoina osa pelaajista hyväksikäytti vastaavaa bugia voittaakseen pelejä.

Tried to revive him but threw him through the map instead from FortNiteBR

Myös kaveria pelastaessa kannattaa olla varovainen, sillä huonolla tuurilla tiimikaverisi lentää suoraan kartan alle. Eikä pelin maasto ole suinkaan ainoa asia jonka läpi voit luikahtaa, vaan nyt myös pelaajien rakentamien seinien lävitse voi kävellä.

Epic Games ei ole vielä kommentoinut uuden päivityksen aiheuttamaa tilannetta. Bugeja on pelissä kuitenkin niin paljon, että kehittäjät ovat mitä todennäköisemmin tälläkin hetkellä työn touhussa niitä korjaamassa.

Lähde: FortniteIntel / Kuvalähde: Fortnite