SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
TÄHTIFUTAAJA FORTNITEEN
  • Juuso
    Syngelmä

TÄHTIFUTAAJA FORTNITEEN

julkaistu: 27.04.2021 09:00

PSG:n tähtihyökkääjä Neymar da Silva Santos Júnior, paremmin nimellä Neymar tai Neymar Jr. tunnettu brasilialaisfutaaja saa oman skininsä Epic Gamesin Fortnite-peliin.

Epic Games kiusoitteli pelaajiaan pelin 6. kauden lopussa antamalla vinkkiä Neymarin osallisuudesta tulevassa battle passissa.

Neymar johdatti Brasilian maajoukkueen ensimmäiseen olympiakultaan vuoden 2016 olympialaisissa. Viime vuonna hän oli maailman neljänneksi eniten tienaava urheilija.

Fortnite julkaisi lyhyen teaserin Twitter-tilillään, jonka mukaan pelaajat pääsevät nauttimaan tähtifutaajan skinistä jo huomenna, 27. huhtikuuta.

Supersankari-Neymar

Lyhyen teaserin perusteella Neymar-skinillä näyttää olevan ihoamyötäilevä puku. Hänen kätensä ovat kouramaisessa asennossa.

Loput skinin asusta näyttävät Black Pantherin ja Iron Manin (Marvel) sekoitukselta. Epic Games haluaa ilmeisesti muuttaa Neymarin siksi supersankariksi jona fanit häntä jo pitävät.

Neymar pelattavaksi rahalla vai tehtävillä

Battle passin omistajille Neymarin skini on ilmainen. Mikäli battle passia ei vielä löydy, se maksaa noin 7 euroa.

Osa 6. kauden palkinnoista on yhä kysymysmerkin (?) alla. Neymar-skini on todennäköisesti yksi näistä “?”-palkinnoista. On mahdollista, että skiniä varten on suoritettava tehtäviä, jotta sen saa auki.

Epic Games ei ole kertonut skinistä tarkempia tietoja.

Lähde: PCGamer

Kuva: Neymar Jr

Tuoreimmat uutiset: