SEURAA MEITÄ:
×

FORTNITE

ETUSIVU / FORTNITE
Osalle Fortniten skineistä napsahti ikäraja
  • Saara
    R

Osalle Fortniten skineistä napsahti ikäraja

julkaistu: 19.11.2023 20:41

Fortnite, tuo räiskintää, selviyitymistä ja roolipelaamista yhdistelevä megahitti, on saanut osan pelaajista varsin äkäisiksi. Muutama päivä sitten julkaistiin kaudet 7 ja 8, joiden mukana tuli uusia ikärajakäytäntöjä – monien mielestä aivan älyttömiä.

Päivityksen jälkeen Fortnite-pelaajat huomasivat, että joidenkin skinien päälle on tupsahtanut uusi varoitussymboli, joka kertoo rajoitetusta käytöstä pelimuodoissa, joita myös nuoremmat pelaajat käyttävät. Suivaantuneet pelaajat syöksyivät saman tien someen kritisoimaan uutta käytäntöä.

Jos varoituskolmiolla merkittyä skiniä tai kosmetiikka yrittää käyttää Creative-kartalla, joka on sallittu kaikille tai yli 10-vuotiaille (Everyone ja Everyone 10 Plus), näkyy hahmolla valitun sijaan oletusskini.

Kun näitä skinejä ostaa, varoitetaan niiden olevan käytössä vain Teen-luokitelluissa Battle Royalessa ja Zero buildissa.

Epic Games on ilmoittanut työstävänsä kosmetiikkaa automaattisesti mukautuvaksi. Tavoite on saada kaikki skinit jokaisen saataville seuraavan vuoden aikana.

On vähän epäselvää, mikä tietyissä skineissä ja emootioissa lasten kannalta mättää, mutta jotkut ovat päätelleet asian liittyvän ainakin aseiden näkyvyyteen.

Närkästyneet pelaajat ovat nyt keräämässä nimiä vetoomukseen muutoksen kumoamiseksi. Moni on käyttänyt rahaa hienoihin skineihin, jotka nyt näkyvät oletusskineinä, mikä tietenkin turhauttaa. Epiciä moititaan myös siitä, ettei tästä varoitettu etukäteen.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Epic Games