SEURAA MEITÄ:
×

FORTNITE

ETUSIVU / FORTNITE
Miten miekka liittyy maanviljelyyn? LEGO Fortnite -pelissä erikoinen bugi
  • Saara
    R

Miten miekka liittyy maanviljelyyn? LEGO Fortnite -pelissä erikoinen bugi

julkaistu: 19.01.2024 08:00

LEGO Fortnite -pelissä on useita eri tapoja kerätä murkinaa, mutta eräs olennaisimmista on siementen istuttaminen, jotta niistä kasvaisi esimerkiksi kurpitsoja. Uusi yllättävä bugi on tehnyt viljelyhommasta luvattoman helppoa.

Redditissä bongattiin viime viikonloppuna moka, jonka ansiosta sadonkorjuulle pääsee lähes välittömästi. Ensiksi siemen maapläntille, jossa se itää oitis. Sitten esiin otetaan miekka, jolla pikku kurpitsaa hakataan vimmatusti. Syystä tai toisesta tämä saa aikaan jonkinlaisen kloonautumisen, sillä ympäriinsä alkaa lennellä uusia kurpitsoja. Muutamassa sekunnissa pelaaja voi kerätä varaston täyteen muona-aineksia.

So… Did you guys know about this?
byu/theaxegrinder inLEGOfortnite

Normaalisti kurpitsoilla kestää muutama hetki kasvaa käyttökelpoisiksi. Pelaajat ounastelevatkin, että Epic Games siivoaa bugin pois ennen pitkää. Sitä ennen pikaviljelyä voi harrastaa ilmeisesti muillakin vihanneksilla.

LEGO Fortniten suosio on tasaantunut räjähdyksenomaisen alun jälkeen, mutta se on löytänyt pelaajakuntansa. Selviytymishiekkalaatikon vapaudesta viehättynyt joukko rellestää pitkin legomaailmaa ottaen ilon irti päivityksistä ja tietenkin bugeista.

Nyt on siis vielä hyvä aika jyväjemmaroida ekstratehokkaasti: tarvitaan vain tilkku maata, siemeniä sekä miekka!

Lähde: Dot Esports Kansikuva: theaxegrinder / Reddit / Epic Games