SEURAA MEITÄ:
×

FORTNITE

ETUSIVU / FORTNITE
fortnite winter royale
  • Toimitus

Miljoonan dollarin Fortnite Winter Royale käyntiin tänä viikonloppuna

julkaistu: 21.11.2018 19:29

Tänä viikonloppuna käynnistyy yhden miljoonan dollarin pääpotilla varustettu Fortnite Winter Royale turnaus. Turnausta tullaan pelaamaan samalla tyylillä kuin tulevan Fortnite World Cupin karsinnat. Turnaus alkaa tänä viikonloppuna avoimilla karsinnoilla 24-25.11 ja Euroopan finaalit pelataan heti seuraavana viikonloppuna 30.11-1.12. Pohjois-Amerikan finaalit järjestetään 11-12.12.

Epic on kommentoinut, että pelaajilla on mahdollisuus ansaita parhaat pisteensä useaan otteeseen ja vain paras tulos lasketaan. Lopulta parhaat pelaajat kutsutaan pelaamaan oman alueensa finaaleihin. Tällä hetkellä turnaus on rajattu vain Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan, mutta tulevaisuudessa muutkin mantereet pystyvät ottamaan osaa.

Turnaukseen pystyy ottamaan osaa pelin sisältä löytyvästä “Pop-Up Cup” kohdasta joka on uusi lisäys jonka kautta turnauksia voidaan rakentaa erilaisten sääntöjen ympärille. Epic on kommentoinut, että se tulee koittamaan useita erilaisia sääntöjä ja säädöksiä ja tarkkailee tuloksia tarkasti.

Samalla ilmoitettiin muutoksia julkaistuun turnaus systeemiin, jossa pelaajan ansaitsemat pisteet eivät vaikuttaneet pelin löytymiseen. Uuden päivityksen myötä mitä enemmän pisteitä ansaitset, sitä vaikeampia vastustajia tulet löytämään edetessäsi turnauksessa. Ainoa huono puoli jonka tämä tuo esille on pidemmät hakuajat, mutta tätä tuskin kukaan pistää pahitteekseen.

Tietoa Winter Royalen aikataulusta ja muista turnauksista voi löytää pelin “Events” kohdasta.

Lähde ja kuva: Fortnite