SEURAA MEITÄ:
×

FORTNITE

ETUSIVU / FORTNITE
Maailmankuulu räppäri saapuu Fortniteen
  • Saara
    R

Maailmankuulu räppäri saapuu Fortniteen

julkaistu: 27.11.2023 20:51

Marshall Mathers, huomattavasti paremmin tunnettu taiteilijanimellään Eminem, on rap-musiikin suurimpia hahmoja. Fortnite taas on hittipeli, jolle suuret musiikilliset yhteistyöprojektit alkavat olla tapa. Kyllä vain: peliin on tällä viikolla tulossa Eminem-skini.

Eminem saa oman skininsä osana The Big Bang -tapahtumaa, joka päättää battle royale -suosikin neljännen luvun. Vaikuttaa siltä, ​​että spektaakkeli keskittyy musiikkiin, ja Eminem on tapahtuman pääesiintyjä. Peliin lisätään kolme asua, jotka perustuvat räppärin musiikkivideoillaan esittämiin hahmoihin. Näitä ovat Boy Wonder -biisistä inspiroitunut Rap Boy, Slim Shady valkaistuine hiuksineen sekä Marshall Never More.

Jälkimmäisestä on tarjolla päätöstapahtumaan osallistuville myös erityinen Magma-versio, johon sisältyy ihoa koristavia laavasuonia.

Fortnite on ottanut tavaksi yllättää faninsa yhä suuremmilla yhteistyöprojekteilla. Peli on lyönyt hynttyyt yhteen esimerkiksi jättisuosittujen anime-sarjojen, muusikoiden ja artistien, elokuvien ja tietty Alan Waken kanssa.

Eminem-kosmetiikka on tulossa saataville ylihuomenna 29. marraskuuta, joskin ilmeisesti Suomen aikaa vasta torstain puolella. The Big Bang -tapahtuma kajahtaa lauantaina 2. joulukuuta, täkäläisellä aikavyöhykkeellä kahdelta iltapäivällä.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Epic Games