SEURAA MEITÄ:
×

FORTNITE

ETUSIVU / FORTNITE
Joko saa alkaa odotella Fortnite-elokuvaa?
  • Saara
    R

Joko saa alkaa odotella Fortnite-elokuvaa?

julkaistu: 25.07.2023 20:20

Tunnettu elokuvaohjaaja on kiinnittänyt huomiota Fortniteen ja tuumii, että siitä voisi saada aikaiseksi kelpo elokuvan.

Fast X -toimintaelokuvan ohjaaja Louis Leterrier osallistui äskettäin ohjaajien paneeliin San Diego Comic-Conissa, kun häneltä pyydettiin mielipidettä mahdollisesta Fortnite-elokuvasta. Leterrier korvasi Justin Linin Fast X:ssä ja ohjaa myös vuonna 2025 ilmestyvän jatko-osan, josta tullee vähintään yhtä vauhdikas. Hänen aiempiin töihinsä lukeutuu The Incredible Hulkin kaltaisia toimintaleffoja, joista ei räjähdyksiä ja päätöntä menoa puutu.

Kokemuksensa perusteella Leterrieriä voisi pitää täydellisenä valintana sovittamaan kaoottinen ja värikäs battle royale -pelimaailma valkokankaalle.

Paneelissa ranskalaisohjaaja puhui asiasta varsin innostuneesti.

– Kyllä minä ohjaisin Fortnite-elokuvan, koska peli on huikea. Hahmot… Niissähän on vielä vaikka mitä kerrottavaa. Se olisi hauskaa. Täynnä toimintaa ja kaikkea, hän vastasi yleisölle.

Vaikka Leterrier saattaisikin olla valmis ryhtymään tuumasta toimeen, Fortnite-elokuvaa ei ole vahvistettu tulevaksi lähitulevaisuudessa. Epic Gamesin kerrotaan palkanneen Star Warsin tuottajat jo pari vuotta sitten edistämään asiaa, mutta mitään konkreettista ei ole ilmeisesti tapahtunut. Kiinnostusta siis on useammallakin taholla, mutta suunnitelmat ovat hyvin keskeneräisiä.

Fortnite kuuluu maailman suosituimpiin videopleihin ja eurheilulajeihin.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Epic Games / user15245033 / Freepik