SEURAA MEITÄ:
×

FORTNITE

ETUSIVU / FORTNITE
Fortniten toinen kausi on täällä – Näin maailman ykköspeli uudistuu
  • Niko
    Nikkilä

Fortniten toinen kausi on täällä – Näin maailman ykköspeli uudistuu

julkaistu: 21.02.2020 10:36

Epic Gamesin hittipeli Fortnite syntyi uudelleen viime lokakuussa siirtyessään seuraavaan kappaleeseensa, Fortnite Chapter 2:een. Nyt myös uuden kappaleen on tullut aika siirtyä eteenpäin tänään alkaneen toisen kautensa myötä.

Uusi kausi on vakoojateemainen, jossa pelaajat voivat taistella kahden eri järjestön riveissä; Ghostin ja Shadown, joiden teemaisia skinejä pelaajien on mahdollista ansaita kauden aikana, mutta vain jomman kumman per haaste. Tarjolla oleviin skineihin ja muihin palkintoihin kuuluvat muun muassa King Midas, bodaamiseen hurahtanut kissa Meowscles, valepukujen mestari Maya ja Marvelin sarjakuvista tuttu Deadpool.

Agenttiteeman mukaisesti tarjolla tulee olemaan myös siihen liittyviä väliaikaisia pelimuotoja, kuten tukikohtiin soluttautumista tai kätyreiden päihittämistä. Mukana on myös klassisista vakoojasarjoista tuttu kikka; pelajaa kykenee vaihtamaan puhelinkopissa valeasunsa jomman kumman järjestön mukaisesti, mikä auttaa kulkemaan alueiden lävitse huomaamatta.

Pelin kenttää on myös päivitetty, ja se sisältää nyt luksusjahdin, saarikartanon ja järjestöjen päämajat. Päivityksen tuomiin uusiin aseisiin kuuluvat esimerkiksi harhautuskranaatit, miinat ja valepuvut.

Kausi kestää 30. huhtikuuta asti. Lisätietoa kaudesta ja sen tuomista muutoksista löydät täältä.

Lähde: Epic Games Kuvalähde: Epic Games