SEURAA MEITÄ:
×

FORTNITE

ETUSIVU / FORTNITE
Fortniten pelaajat vaativat pelin päivitystietoja vetoomuksen avulla
  • Aleksi
    Majander

Fortniten pelaajat vaativat pelin päivitystietoja vetoomuksen avulla

julkaistu: 15.11.2019 13:24

Fortniten Chapter 2 on kerännyt paljon kritiikkiä pelaajilta lokakuisen julkaisun jälkeen. Ensimmäisenä keskustelua herätti Epicin päätös lisätä botteja mukaan peliin, mutta nyt keskustelu on siirtynyt päivitystietojen puutteeseen.

Pelin uusin päivitys v11.11 julkaistiin tällä viikolla. Kuten muissakin Chapter 2:n päivityksissä, Epic Games ei julkaissut mitään tietoja sen sisällöstä. Pelaajat ovat ottaneet tietojen keräämisen omalle kontolleen ja alkaneet kerätä epävirallista listaa muutoksista eri sivuistoilla. Esimerkiksi uutissivusto Dexerto keräsi tiedot v11.11:sta näppärään artikkeliin.

Virallisille päivitystiedoille on riittänyt kysyntää. Fortniten uutisoitiin keskittyvä Twitter-tili Fortnite News (@FNBRHQ) aloitti toissapäivänä vetoomuksen change.org sivustolla, jossa Epic Gamesia vaaditaan julkaisemaan tarkat tiedot päivitysten sisällöstä. Uutisen kirjoitushetkellä allekirjoituksia on kerääntynyt lähes kymmenentuhatta kappaletta.

Epic Games ei ole kommentoinut päivitystietojen puutetta, mikä kummastuttaa puhuttaessa pelistä, jossa kilpaillaan yli sadasta miljoonasta dollarista vuosittain.

Lähde: Dexerto

Uutiskuva: Epic Games