SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Fortniten MM-kisat peruttu – Kilpapuolta pidetään kuitenkin aktiivisena
  • Jesse
    Kaila

Fortniten MM-kisat peruttu – Kilpapuolta pidetään kuitenkin aktiivisena

julkaistu: 03.05.2020 10:00

Epic Games on ilmoittanut, että kaikki Fortniten tapahtumat järjestetään jatkossa netin välityksellä. Tämä tarkoittaa MM-kisojen peruuntumista, mutta kaikkea kilpailua ei onneksi kuitenkaan ole peruttu.

MM-kisoja ei voida järjestää netin välityksellä, koska viiveet eri alueiden välillä olisivat sietämättömiä. Pitkässä twiittiketjussa kerrotaan tulevista turnauksista ja toivotaan, että vuonna 2021 Fortniten MM-kisat voidaan taas järjestää, edes jossain muodossa.

Fortniten kilpapuoli ei kuitenkaan pysähdy kokonaan. Tiedossa on muun muassa viikoittaisia rahaturnauksia ja kolmannen osapuolen järjestämiä tapahtumia, joita ei vielä ole julkistettu.

Isoimpana lisänä kilpapuoleen on Fortnite Champion Seriesin uusi kausi, jonka karsinnat pyörähtivät käyntiin viikonloppuna. FNCS-kaudesta on myös tarjolla virallisia Fortniten lähetyksiä, joita pelaajayhteisö on kovasti kaivannut.

Fortnite Champion Series Invitationalin palkintopotissa on jaossa yhteensä kaksi miljoonaa dollaria, jotka jakautuvat eri alueille. Rahapalkintoja jaetaan pitkin kautta ja palkinnot nousevat joka viikko.

Lähde: Fortnite Competitive // Kuvalähde: Fortnite