SEURAA MEITÄ:
×

FORTNITE

ETUSIVU / FORTNITE
Fortniten luoja, Epic Games tahkosi 3 miljardin tulot vuonna 2018
  • Atte
    Leppänen

Fortniten luoja, Epic Games tahkosi 3 miljardin tulot vuonna 2018

julkaistu: 28.12.2018 18:57

Megasuositusta Fortnitesta tunnettu Epic Games on tehnyt kuluneen vuoden aikana uskomattomat kolme miljardia dollaria voittoa. Huikeasta voitosta saakin hyvin pitkälti kiittää Fortnitea, josta on tullut maailman suosituin videopeli.  Epic Gamesin edustajat eivät vielä itse ole kommentoineet hurjia lukuja, mutta pelin huiman suosion huomioon ottaen, ei kaupallinen menestys varmasti ole mitenkään tuulesta temmattua. Asiasta tiedotti TechCrunch.

Battle royale -pelimuodostaan tunnetulla Fortnitella on yli 120 miljoonaa pelaajaa. Peli on ilmainen ladata ja pelata, mutta sisältää valtavan määrän virtuaalisia oheistuotteita, joita voi ostaa mikrotransaktioin. Juuri tällaiseen myyntiin perustuu Fortniten valtava kaupallinen suosio., sillä pelin pariin on helppo eksyä sen näennäisen ilmaisuuden vuoksi, mutta moni pelaaja huomaakin pian ostelevansa pelihahmolleen monenmoisia varusteita.

Fortnitesta on tullut kuluneen vuoden aikana eräänlainen pop-kulttuuri-ilmiö. Konsolien ja PC:n lisäksi peliä voi pelata myös nykyään mobiililaitteilla ja saatiinpahan markkinoille Fortnite-teemainen Monopoly-lautapelikin.

Kuva: Epic Games