SEURAA MEITÄ:
×

FORTNITE

ETUSIVU / FORTNITE
Fortnite-pelaaja bannattiin kesken miljoonaturnauksen – Protestiin vastattiin aimbot-syytöksellä
  • Niko
    Nikkilä

Fortnite-pelaaja bannattiin kesken miljoonaturnauksen – Protestiin vastattiin aimbot-syytöksellä

julkaistu: 17.05.2020 14:30

Advertisement

Fortniten kahden miljoonan dollarin palkintopotilla varustettu FNCS Invitational -turnaus on parhaillaan käynnissä ja päättyy ensi viikonloppuna. Panokset otteluissa ovat luonnollisestikin korkealla, jonka takia pienimmilläkin virheillä voi olla suuret seuraukset.

Turnauksen ensimmäisellä viikolla pelaava Kai “Kquid” Eaton kohtasi kuitenkin astetta suuremman ongelman, kun hänet bannattiin kesken turnauksen. Eaton itse piti bannin syynä sitä, että hän oli pelannut turnauksen aikana kahdella eri tietokoneella tai että hän oli käyttänyt toista tiliä aiemmassa turnauksessa pelaamiseen.

Tapahtuma aiheutti närää fanien ja muiden pelaajien keskuudessa, jotka vaativat bannin poistamista #freekquid-hastagilla. Fortnitesta tunnettu Youtube-tähti SerpentAU nosti kuitenkin esille toisen väittämän, jonka mukaan Eatonin banni olisi johtunut aim assist -ohjelman käytöstä.

SerpentAU jakoi Twitterissä videota ja kuvakaappauksia Eatonin tietokoneelta löytyvistä ohjelmista ja tiedostoista, joita käytetään aim assist -ohjelmiin.  Hän jatkoi syytöksiä kiistämällä Eatonin muita väitteitä ja jakamalla videon, jonka hän kuvaili todistavan aimbot-ohjelman käytön.

Epic Games ei ole ottanut julkisesti kantaa tilanteeseen.

Lähde: Dexerto Kuvalähde: Epic Games