SEURAA MEITÄ:
×

FORTNITE

ETUSIVU / FORTNITE
Fallout-saaga jatkaa voittokulkuaan — seuraavaksi yhteistyöhön maailmanluokan hittipelin kanssa
  • Saara
    R

Fallout-saaga jatkaa voittokulkuaan — seuraavaksi yhteistyöhön maailmanluokan hittipelin kanssa

julkaistu: 18.05.2024 18:44

Bethesdan post-apokalyptinen roolipelisarja Fallout on ryhtymässä yhteistyöhön battle royale -suosikki Fortniten kanssa. Epic Games ilmoitti asiasta eilen yksinkertaisella kuvalla ja parilla emojilla, joten yksityiskohtaista tietoa fuusion laadusta ei vielä ole. Vaikuttaa siltä, että Fortniten kartalle on tulossa ainakin yksi Fallout-henkinen paikka vierailtavaksi. Lisäksi ikoninen power armor -haarniska on todennäköisesti tulossa peliin premium-skininä.

Huhtikuussa Amazon Prime julkaisi kauan odotetun näytellyn Fallout-sarjan, joka ansaitsi nopeasti paikan suoratoistopalvelun jättihittien joukosta. Interplay Entertainmentin kehittämään pelisarjaan perustuva scifi-seikkailu on jo nyt varmuudella vuoden katsotuimpia ohjelmia. Innostus siivitti myös Fallout-pelien suosion uuteen lentoon: modisivusto kaatui ja kehittäjätkin saivat uutta buustia viidennen pelin tekoon. Epic tapaa ottaa suuria ilmiöitä mukaan Fortniteen, joten yhteistyö ei siinä mielessä ole lainkaan yllättävä.

Fortnite ei ehkä ole edes ainoa, sillä tietoja urkkivat datanlouhijat löysivät aiemmin tässä kuussa merkkejä siitä, että Call of Dutyn seuraavalla kaudella olisi viittauksia Falloutiin.

Falloutin saapumispäivää Fortniteen ei ole julkistettu, mutta odotus lienee murto-osan pituinen verrattuna Amazon-sarjan kakkoskauden saati pelisarjan viitososan väijymiseen.

Lähde: Kotaku Kansikuva: Bethesda / Epic Games