SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Fnaticin CS:GO-joukkueessa enää kaksi pelaajaa – mitä tapahtuu joukkueelle?
  • Juuso
    Syngelmä

Fnaticin CS:GO-joukkueessa enää kaksi pelaajaa – mitä tapahtuu joukkueelle?

julkaistu: 21.05.2022 14:17

Fnaticin CS:GO-joukkueessa on enää vain kaksi pelaajaa, kun organisaatio penkitti sekä pelinsisäisen johtajansa, Alex “ALEX” McMeekinin että AWP-pelaajansa, Valentin “poizon” Vasilevin. Joukkueessa jäljellä ovat kaksinkertainen major-voittaja Freddy “KRIMZ” Johansson sekä William “mezii” Merriman.

Joukkueen pelaajat ovat vaihtuneet viime aikoina tiuhaan. Helmikuussa joukkueesta joutui lähtemään Owen “smooya” Butterfield. Hänen jälkeensä joukkueen entinen tähtipelaaja, Ludvig “Brollan” Brolin ostettiin NIPin toimesta. Brollanin korvasi joukkueessa hetken aikaa fnaticin akatemiajoukkuen, fnatic Risingin pelaaja, Peppe “Peppzor” Borak. Iulian “regali” Harjău kävi koeajalla joukkueessa, mutta pysyvää paikkaa joukkueesta ei löytynyt.

Suomalaisväriä joukkueessa nähtiin kun 18-vuotias Matias “Banjo” Kivistö kävi paikkaamassa KRIMZiä major-karsintaturnauksessa. Banjo on siirtynyt takaisin fnatic Risingiin.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, minkälaisia kokoonpanomuutoksia fnatic on tekemässä joukkueeseensa. OG on vahvistanut, että organisaatio on vapauttanut Valdemar “valde” Bjørn Vangsån CS:GO-kokoonpanostaan. Tietojen mukaan myös Nikolaj “niko” Kristensen olisi lähdössä joukkueesta.

Lisäksi Dignitas on ilmoittanut rakentavansa CS:GO-kokoonpanonsa uudelleen. Vielä ei ole tiedossa, aikooko osa Dignitasin nykyisistä pelaajista jäädä uuteen kokoonpanoon. Joukkueessa pelasivat Håkon “Hallzerk” Fjærli, Ludvig “HEAP” Alonso, Patrik “f0rest” Lindberg, Adam “friberg” Friberg ja Jonas “Lekr0” Olofsson.

Fnaticilla saattaa tulla kiire uuden kokoonpanonsa luomisen kanssa, sillä joukkue on kutsuttu kisaamaan Ruotsin Lundiin vain reilun kahden viikon päähän Pinnacle Cup Championship -turnaukseen.

Lähteet: HLTV, FNATIC | Kuva: KRIMZ