SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
FNATIC penkitti flushan, Scream liittyy korvaajaksi
  • Toimitus

FNATIC penkitti flushan, Scream liittyy korvaajaksi

julkaistu: 22.09.2018 14:09

FACEIT Major 2018 ei ole vielä edes nähnyt päätöstään ja nyt jo nähdään isoja rosterimuutoksia. Vuonna 2013 fnaticissa ensimmäisen kerran esiintynyt flusha siirrettiin penkille, kun pelaajan tulevaisuutta “mietitään yhdessä tiimin kanssa”. Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun pelaaja siirtyy pois fnaticista, sillä 15.8.2016-4.2.2017 pelaaja edusti Godsenttiä KRIMZin ja JW:n kanssa, mutta siirtyi pikaisen visiitin jälkeen takaisin fnaticiin. Flusha on voittanut vuosien aikana fnaticissa oikeastaan kaiken, mutta fakta on että pelaajan taso on heikentynyt viime kuukausien aikaina reilusti ja mahdollista riitaa on voinut esiintyä pelaajan ja organisaation välillä lekr0n ja Goldenin siirtoihin liittyen.

Korvaajaksi ei kuitenkaan hankittu ruotsalaista pelaajaa vaan fnatic yllätti monet ja hankki väliaikaiseksi korvaajaksi Screamin. Belgialainen on ollut vapaalla viime heinäkuusta alkaen, kun Team EnVyUs antoi kenkää koko tiimille ja tämän jälkeen pelaaja ilmoitti pitävänsä hieman taukoa kilpailemisesta. Pelaaja tunnetaan uniikista pelityylistään ja erittäin kovasta tulivoimasta, mutta menneisyydessä on nähty miten jokainen tiimi ei osaa ottaa pelaajasta kaikkea irti. Varsinkin EnVyUsissa Happy käytti belgialaista aivan väärin erittäin pitkään ja pelaajaa ei ole hetkeen pidetty samassa arvossa kuin useita vuosia sitten. Monet toivoivat pelaajan siirtyvän G2:een jotta voisi liittyä jälleen yhteen Shoxin kanssa, jonka kanssa on tehnyt tuhoa vuosien aikana niin VeryGamesissa, Titanissa kuin myös EnvyUsissa.

Screamin debyyttiä ei onneksi jouduta pitkään odottamaan, sillä ESL One New York käynnistyy ensi keskiviikkona ja tällöin päästään näkemään mihin tämä tiimi pystyy uuden pelaajansa kanssa.

Tulevaan ESL One New Yorkiin fnaticin kokoonpano:

Freddy “Krimz” Johansson
Jesper “JW” Wecksell
Richard “Xizt” Landström
William “draken” Sundin
Adil “Scream” Benriltom (väliaikaisesti)

Kuva ja lähde: FNATIC

Luetuimmat nyt