SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
FNATIC KOKEILEE KUUDEN MIEHEN KOKOONPANOA
  • Juuso
    Syngelmä

FNATIC KOKEILEE KUUDEN MIEHEN KOKOONPANOA

julkaistu: 25.04.2021 19:00

Ruotsalaisjoukkue Fnatic kertoo siirtyvänsä kokeilemaan pelaamista kuudella pelaajalla. Uusi tulokas on 18-vuotias Peppe “Peppzor” Borak.

Fnatic on pudonnut maailmanlistalla lähes 20:n parhaan ulkopuolelle sijalle 19. Edellä ovat esimerkiksi HAVU (18.), OG (17.) ja FunPlus Phoenix (14.)

Katso tuoreimmat maailmanlistan sijoitukset tästä.

Joukkueen valmentaja, Andreas “Samuelsson” Samuelsson, kuvailee “Peppzoria” yhdeksi parhaista nuorista kyvyistä, joka on rifle-pelaaja ja pelaa usein ankkurin roolia.

“Samuelssonin” mukaan “Peppzor” tullaan yhtenäistämään joukkueeseen hitaasti mutta varmasti.

“Tulemme löytämään oman tapamme olla mahdollisimman tehokkaita uuden rakenteemme kanssa.”, “Samuelsson” kertoo.

Tiedotteessaan Fnatic painottaa, että he eivät tiedät, ovatko laajennetut kokoonpanot tulleet Counter-Strikeen jäädäkseen. Organisaatio kuitenkin uskoo, että pistos jotain uutta ja erilaista joukkueelle on riski, joka kannattaa ottaa.

“Kuten muut joukkueet (esim. Astralis, Vitality, Natus Vincere) ovat kokeneet, kuuden pelaajan kokoonpano ei ole vielä täydellinen systeemi. Tämä kokeilu antaa joukkueellemme toivotun herätyksen. Samalla “Peppzor” pääsee kehittämään ilmiömäistä kykyään, kun hänellä ei ole painetta virallisista otteluista. Toistaiseksi Fnaticin aktiivinen kokoonpano pysyy samana.”

Organisaatio väläytti mahdollisuutta siirtyä pois täyspäisestä ruotsalaiskokoonpanosta.

“Olemme todella ylpeitä historiastamme ruotsalaisena organisaationa. Emme kuitenkaan ole tyytyväisiä nykytilanteeseen. Päätöksessämme pysyä täysin ruotsalaisena joukkueena on haittapuolia. Myös Ruotsin ulkopuolella on paljon kykyjä, joita voidaan yhtenäistää joukkueeseen välittömästi.”

Fnaticin CS:GO-joukkueen aktiivisessa kokoonpanossa pelaavat Jesper “JW” Wecksell, Freddy “KRIMZ” Johansson, Ludvig “Brollan” Brolin, Maikil “Golden” Selim ja Jack “Jackinho” Ström Mattsson.

Lähde: HLTV, Fnatic

Kuva: Fnatic

Tuoreimmat uutiset: