SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Florida Panthers – San Jose Sharks: Let Downia ja Bounce Backia BB&T Centerissä!
  • Toimitus

Florida Panthers – San Jose Sharks: Let Downia ja Bounce Backia BB&T Centerissä!

julkaistu: 08.12.2019 17:56

NHL:ssä kymmenen ottelun kotisarjansa neljännen kotipelinsä pelaava Florida Panthers ja vieraskiertueensa kolmannen ottelunsa neljästä pelaava San Jose Sharks kohtaavat keskiyöllä Suomen aikaa BB&T Centressä.

Molemmille ottelu on B2B-peli. Kissat uurastivat vajaa vuorokausi takaperin samaisella estradilla pistäen Bluejacketsin katolleen 4-1. Sharks puolestaan kävi ottamassa rumasti pataansa toiselta Sunshine Staten jengiltä Lightningilta peräti 1-7 Amalie Arenassa.

Vasta toisen voittonsa kuudessa viime pelissä eilen ottanut Panthers on peluuttanut viidessä tuoreimmassa ottelussaan kolmea eri veskaria, kun vuoroin ovat tolppien välissä seisseet niin Sergei Bobrovsky (22. 88.93%/3.35), Sam Montembeault (7. 88.89%/3.31) kuin Springfield Thunderbirdistä hälytetty Chris Driedger (2. 94.23%/1.53).

Nähtävästi jälkimmäisestä voisi olla jopa Bobrovskyn haastajaksi 25-vuotias kanukki kun otti ja meni torjumaan heti debyytissään nollapelin Kissojen kaataessa Predatorsin taannoin 3-0 BB&T Centerissä.

Panthersin kapteenin, Aleksander Barkovin lisäksi pakeista Keith Yandle on neljän ottelun pisteputkessa. Barkov on heilutellut putkensa aikana vastustajan maaliverkkoja kahdesti ja hamunnut kaikkiaan viisi pinnaa, Yandle puolestaan on tyytynyt kuuteen maalisyöttöön.

Aleksander Barkov tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @3.15 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Keith Yandle tekee vähintään pisteen (sis. jatkoajan) @2.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Sharks on hävinnyt kolme edellistä otteluaan napattuaan ennen tappioputkeaan viisi voittoa kuudesta pelistään. Sen revanssinnälkä alkaa olla siis valtava!

Sharksin ykkössentteri Logan Couture on täräyttänyt neljä uunia kolmessa pelissä viidessä viime ottelussaan. Erik Karlsson on puolestaan saalistanut kahdesti peräkkäin yhden maalisyötön ja napannut kaikkiaan neljässä pelissä viidestä viisi maalisyöttöä.

Logan Couture tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.75 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Sharksin veskareista Martin Jones (24. 88.96%/3.24) on vaihdettu maalinsuulta kesken pelin sivuun molemmissa edellisissä otteluissaan Tampa Bayta ja Carolinaa vastaan.

Koska illan ottelussa Sharks pelaa edelleen toisen konferenssin joukkuetta vastaan, antaa se mahdollisuuden kokeiluihin ja Peter DeBoer laittanee jälleen Jonesin maaliin ja säästelee eilen päätöserän ensimmäisellä minuutilla tolppien väliin luistellutta Aaron Delliä (11. 89.26%/3.32) tuonnempiin koitoksiin.

Jonesin on saatava itseluottamuksensa takaisin ennenkuin Sharks pelaa jälleen tärkeimmistä pisteistä oman konferenssin ja erityisesti oman divisioonansa joukkueita vastaan. Esimakua onkin luvassa jo kahden päivän päästä, kun Sharks päättää vieraskiertueensa oman konferenssinsa joukkueensa, Predatorsin vieraana Nationwide Arenassa. Sen jälkeen Sharks starttaa seitsemän ottelun kotisarjan, missä pelaa viidesti lännen joukkueita vastaan!

DeBoer saaneekin Sharksin puolustuspelaamiseen enemmän rotia eilisen tunaroinnin jälkeen DVD-sulkeisilla. Neljä viidestä joukkueiden välisistä kohtaamisista vieneet Kissat eivät ole kuitenkaan helposti kesytettävissä kotiaskissaan.

Rolle-setä saalistaa tänään rohkeasti Sharksin voittoa monelinessa! DeBoerin suojateista saama kerroin on aivan liian suuri sen toteutumaan nähden!

Vihjeen osuminen edellyttää Sharksin eilistä tasokkaampaa tasaviisikoin pelaamista ja käytännössä sitä, että Panthers jatkaa erikoistilanteissaan eilisellä tasollaan eli onnistuu maksimissaan kerran viidestä ylivoimasta ja vieraat pysyvät vastaavasti pois boksista ottamatta viittä enempää pikkukakkosta. Eilen Tampa Bay rankaisi Sharksia kerran 5vs3:lla ja kerran 5vs4:lla, eikä Sharksilla ollut kuin neljä kakkosta!

Vihjeen osumisen todennäköisyyttä lisää myös se, että Panthersille peli on mitä suuremmassa määrin Let Down-peli eilisen saman konferenssin Columbus-voiton jälkimainingeissa. Kahden päivän päästä pelattava Sunshine Staten derby kotona Lightningia vastaan riittää syyksi säästellä akkuja tänään!