SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Florida Panthers – Montreal Canadiens: Kehrääkö Kissat tänään kotiluolassaan?
  • Toimitus

Florida Panthers – Montreal Canadiens: Kehrääkö Kissat tänään kotiluolassaan?

julkaistu: 28.12.2018 17:16

BB&T Centerissä ovat vastakkain idän joukkueista Metropolitan divisioonan kutonen ja vitonen eli Florida Panthers kohtaa Montreal Canadiensin.

Kissat päättivät neljä ottelua käsittäneen joulunaluskiertueensa kahteen peräkkäiseen voittoon Detroitista (2-1) ja Chicagosta (6-3). Kun lisäksi Buffalo meni katolleen 5-2, jäi reissusta paljon positiivista plakkariin Torontolle (1-6) kärsitystä tappiosta huolimatta.

Floridasta Aleksander Barkov (0+3) ja Mike Hoffman (2+0) ovat nakuttaneet pinnoja kahdessa peräkkäisessä ottelussa, Hoffman on maalannut molemmissa peleissä. Barkov on saalistanut viidessä viime pelissä yhteensä kahdeksan (4+4) pistettä.

Montreal voitti myös kolmen pelin reissunsa kaksi viimeistä ottelua, kun Vegas (4-3 ja) ja Arizona (2-1) kaatuivat niukasti. Huonosti ei pelattu Pepsi Centerissäkään, mutta Colorado (1-2) ei kuitenkaan antanut yllättää itseään.

Montrealista Phillip Danaultilla (3+1) ja Paul Byronilla on kahden ottelun pinnaputki päällä. Edellinen hattuili viimeksi Vegasia vastaan, jälkimmäinen on puolestaan osunut kahdessa viime pelissä.

Montreal tiedotti eilen, että sen luottoveskari Carey Price (90.44/2.84) joutuu huilaamaan alavartalovamman takia ainakin pari viikkoa. Kuusi edellistä ottelua torjunut Price vaihtuessa jatkossa vain kahdeksan ottelua tällä kaudella torjuneeseen veteraaniin Antti Niemeen (87.64/4.14) tietää ongelmia isolla O:lla.

Floridan maalinsuulla aloittaa tänään Roberto Luongo (90.46/3.00), joten veskaripeliin ei ainakaan Kissojen peli tule tänään kaatumaan.

Viime kaudella Florida vei kotonaan joukkueiden molemmat kohtaamiset (5-0 ja 2-0) päästämättä niissä maaliakaan.