SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Fiorentina – Inter: Onko Nerazzurri toipunut jo europettymyksestä Violan vieraana?
  • Toimitus

Fiorentina – Inter: Onko Nerazzurri toipunut jo europettymyksestä Violan vieraana?

julkaistu: 15.12.2019 03:36

Serie A:n sunnuntai-illan myöhäisottelussa kohtaavat sarjan 12:s Fiorentina ja sarjan kärkijoukkue Internazionale Stadio Artemio Franchilla, Firenzessä.

Violan ranskalainen veteraanihyökkääjä Franck Ribery piipahti tällä viikolla leikkauksessa, missä operoitiin vanhan ketun nilkkaa. Lecce-ottelussa kipeää saanut Ribery joutuu olemaan sivussa tositoimista arviolta parisen kuukautta. Sanomattakin on selvää, että hyökkääjän poissaolo jättää tuntuvan loven Violan pelinrakenteluun seuraavina kuukausina. Seura tullee olemaan aktiivinen siirtomarkkinoilla siirtoikkunan auetessa muutaman viikon päästä.

Jobin postin lisäksi Violan fanit saivat hiukan hyviäkin uutisia, kun isäntien alakertaan tekee paluun German Pezzella. Isännät lähtenevät 3-4-2 -ryhmityksellä illan peliin kärkijengiä vastaan.

Antonio Conten suojatit saivat selkään viikolla kotonaan Giuseppe Meazzalla varamiehiseltä Barcelonalta 1-2 Mestarien liigan päätöskierroksella. Tappio merkitsi sitä, että Dortmund kiri voitollaan Sparta Prahasta ohi jatkopeleihin ja Interin eurotaival jatkuu Eurooppa-liigassa.

Serie A:ssa Nerazzurri on sentään Scudetto-junassa ja johtaa sarjaa kahden pisteen turvin ennen Bianconeria.

Conte joutuu arpomaan rosteriaan jonkin verran, sillä sivussa ovat loukkaantumisten takia tänään Kwadwo Asamoah, Nicolo Barella, Roberto Gagliardini, Alexis Sanchez ja Stefano Sensi.

Nerazzurrin puolustuksesta Conte korvannee Diego Godinin tänään Alessandro Bastonilla, laitapakeista Antonio Candrevan ja Cristiano Biraghin tonteilla pelannee puolestaan Danilo D’Ambrosio ja Valentino Lazaro.

Inter ei ole menettänyt vielä kotoisessa sarjassa yhtään pistettä vieraspeleissään, joista on voittanut seitsemän peräkkäistä ottelua. Conten suojatit ovat myös maalanneet kaikissa noissa otteluissa vähintään kaksi maalia kussakin.

Romelu Lukaku tekee maalin @2.55 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Lautaro Martinez tekee maalin @2.55 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Inter voittaa ja Romelu Lukaku tekee maalin @3.95 Unibet

» pelaa kohdetta unibetilla

Inter voittaa ja Lautaro Martinez tekee maalin @3.95 Unibet

» pelaa kohdetta unibetilla

Viola on hävinnyt neljä peräkkäistä otteluaan ja siinäkin mielessä Ribeiryn loukkaantuminen tuli erittäin pahaan saumaan. Jos Federico Chiesasta ei ole astumaan ranskalaisen nappiksiin, on Fiorentina enemmän kuin keltaisessa nesteessä. Tulenherkässä tilanteessa jopa Viola-luotsi Vincenzo Montellan päätä on vaadittu vadille, vaikka missään ISIS-terraariossa ei sentään ollakaan.

Viola on hävinnyt viisi edellistä kohtaamistaan Nerazzurrille. Tänään tulee kuudes.