SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
FEL peliliigat huipentuvat kesäkuussa Tennispalatsissa
  • Kaapo
    "ssenegal"
    Martinmäki

FEL peliliigat huipentuvat kesäkuussa Tennispalatsissa

julkaistu: 26.04.2019 12:00

Meneillään olevan Finnish Esports Leaguen (FEL) CS-liigan kuudes kausi ja pian käynnistyvän Overwatch Cupin voittajat ratkaistaan tiistaina 25. kesäkuuta Finnkinon Tennispalatsissa. Helsingin keskustassa sijaitseva Tennispalatsi on Suomen suurin elokuvateatteri.

– Kyseessä tulee olemaan aivan ennennäkemätön spektaakkeli. Elokuvateatteri on paikkana mitä parhain, ja Finnkino on jokaisen suomalaisen tuntema brändi, joten yhdistelmä on lyömätön. Yhdessä pystymme tarjoamaan katsojille ensiluokkaiset puitteet laadukkaan esportsin seuraamiseen livenä, Finnish Esports Leaguen myynti- ja markkinointijohtaja Matti Kailanto kertoo.

Lipunmyynti tapahtumaan käynnistyy 2. toukokuuta Finnkinon verkkosivuilla. Finnkinon elokuvateattereissa on ennenkin nähty esportsia, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun Suomen kovimmat joukkueet tulevat pelaamaan yleisön eteen elokuvateatterissa.

– FEL tuntui meille alusta lähtien hyvältä vaihtoehdolta, sillä yhteinen sävel löytyi nopeasti. Kilpapelaaminen kiinnostaa tällä hetkellä vauvasta vaariin, joten olemme iloisia pystyessämme tarjoamaan suomalaisfaneille uusia elämyksiä tähän oivallisesti sopivassa ympäristössä, Finnkinon erikoistapahtumista vastaava Marjut Apilo-Olson hehkuttaa.

CS-liigan OMEN by HP -finaali on aiemmilla kausilla järjestetty niin Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa kuin Tampere-talossakin. CS-liigassa joukkueille on jaossa 20 000€, joista voittajalle menee puolet. Lisäksi jaossa on myös paikka syksyllä Hartwall Arenalla pelattavan Arctic Invitational -turnauksen karsintoihin.

– FELin kasvua on ollut hienoa seurata. Lähdemme enemmän kuin mielellämmerakentamaan upeaa finaalitapahtumaa Suomen suurimpaan elokuvateatteriin, sanoo HP Suomen markkinointipäällikkö Riku Nuottajärvi.

Overwatch Cup ratkeaa Kotipizza-finaalissa. Turnauksessa on joukkueille jaossa 10 000€ rahapalkintoina.

– Tykkäämme FELin tyylistä lähteä rohkeasti toteuttamaan jotain uutta ja erilaista. On myös Kotipizzan etu olla mukana tämän tason tapahtumissa, joissa pääsemme olemaan läheisesti tekemisissä omienkin faniemme kanssa, Kotipizzan markkinointijohtaja Rainer Lindqvist sanoo.

Counter-Strike -liigafinaali: https://www.finnkino.fi/event/303107/
Overwatch Cup Finals: https://www.finnkino.fi/event/303106/