SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
FaZen CS:GO-joukkue uskoo Kölnin LAN-turnauksen muuttavan joukkueen suunnan parempaan
  • Juuso
    Syngelmä

FaZen CS:GO-joukkue uskoo Kölnin LAN-turnauksen muuttavan joukkueen suunnan parempaan

julkaistu: 06.07.2021 11:45

Advertisement

FaZe Clanin CS:GO-joukkue on käynyt läpi useita pelaajavaihdoksia. Finn “karrigan” Andersenin paluun jälkeen joukkueen tulokset ovat jääneet vaisuiksi. Joukkue osallistuu tänään alkavaan IEM Kölnin Play-In -vaiheeseen, mikä on ensimmäinen offline-turnaus COVID-19 -pandemian alkamisen jälkeen. Turnaus pelataan ilman yleisöä.

Viimeisen kolmen kuukauden aikana FaZe ei ole vakuuttanut. Voittoprosentti on ollut noin 15% eikä joukkue ole voittanut TOP10-joukkuetta sitten maalis—huhtikuun 2021.

Karrigan tiedosti tämän ja totesi Fazen olevan epätasainen. Hän uskoo kuitenkin Kölnin kääntävän joukkueen kelkan jälleen ympäri. Myös FaZe-veteraani Håvard “rain” Nygaard komppasi kapteeniaan.

“Mikäli pystymme tekemään samoja asioita kuin harjoituksissa, meillä on vahvat mahdollisuudet pärjätä laneilla.”

Marcelo “coldzera” Davidin penkittämisen jälkeen yhteisö epäili Olof “olofmeister” Kajbjerin olevan vain väliaikainen ratkaisu. FaZe kuitenkin ilmoitti, että olofmeister sopii roolitukseen mainiosti ja on täten jälleen pysyvä pelaaja joukkueessa. Harjoitukset olofmeisterin kanssa ovat menneet hyvin.

“Joukkueessa on selkeät roolit ja kaikki toimii hyvin.”, karrigan kertoi.

Team Liquidissa ankkuripelaajan roolia pelannut Russel “Twistzz” Van Dulken on saanut FaZessa aivan uudenlaisen roolin. Tällä kertaa hän ei ole viimeisenä hengissä vaan pyrkii pelaamaan aggressiivisesti ja luomaan tilaa joukkueelle. Rainin mukaan Twistzz pystyy antamaan hyviä ja nopeita ohjeita miten kannattaa reagoida erän aikana tapahtuviin yllättäviinkin asioihin.

Twistzz toivoisi, että FaZe pelaisi isompien turnausten lisäksi myös pienemmissä turnauksissa, jotta joukkueen itseluottamus nousisi turnausvoitoilla.

Karrigan on sanonut nykyisen FaZen kokoonpanon olevan paras FaZe koskaan. Hänen mukaansa heidän täytyy vain todistaa se. Kölni on tälle loistava paikka.

FaZe Clan aloittaa urakkansa Kölnissä tiistaina pohjoisamerikkalaista Evil Geniusesia vastaan.

Lähde: Upcomer

Kuva: Twistzz

Tuoreimmat uutiset: