SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
FaZe yhteistyöhön luksusautomerkin kanssa
  • Saara
    R

FaZe yhteistyöhön luksusautomerkin kanssa

julkaistu: 25.01.2023 20:10

Kalifornialainen e-urheilujätti FaZe Clan on ilmoittanut solmineensa monivuotisen yhteistyön luksusurheiluautoja valmistavan Porschen kanssa.

Kumppanuuden tarkoitus on tuoda esille organisaation jäsenten menestystarinoita ja uusia Porsche-maailman mahdollistamia kokemuksia. Autoyhtiö sponsoroi kaikkia FaZen e-urheilutiimejä, ja suunnitelmissa on uusia digitaalisia tuotteita ja tarjouksia Web3-tilassa.

Toimitusjohtajan Lee Trinkin mukaan FaZe Clan on Porschelle väylä uuden sukupolven tavoitteluun. Peliorganisaatiolla on hallussaan ymmärrys nykypäivän tekijöistä sekä nuorisokulttuurista ja sen tekemisiä seuraa maailmanlaajuinen fanijoukko.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä Porschen kaltaisen modernin luksusbrändin kanssa, joka FaZe Clanin tapaan rikkoo rajoja laajentaakseen yleisöään ja asettaa samalla yhteisöllisyyden ja innovaation etusijalle, lausuu Trink.

Toinenkin saksalainen autonvalmistaja, nimittäin BMW, on kurkistanut kilpapeluun maailmaan. 2020-luvun alusta lähtien firma on tehnyt yhteistyötä yhdentoista tiimin kanssa, mukaan lukien G2 Esports, Cloud9 ja OG. Tänä vuonna toiminta kuitenkin loppuu, joskin yhtiö jatkaa vielä puuhiaan harrastepelaamisen ja metaversumien parissa.

Viime vuosi oli FaZelle taloudellisesti rankka; osakehintakin kävi pohjalukemissa. Syksyllä organisaatio ilmoitti, että rahoitusta riittää ainakin vuoden 2023 marraskuuhun saakka. Porsche-yhteistyö kirkastanee näkymiä huomattavasti.

Lähde: Dexerto Kansikuva: FaZe Clan