SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
FaZe-veteraani s1mplen suorituksesta: “En ole koskaan tuntenut sellaista kauhua.”
  • Juuso
    Syngelmä

FaZe-veteraani s1mplen suorituksesta: “En ole koskaan tuntenut sellaista kauhua.”

julkaistu: 01.09.2021 13:30

Advertisement

FaZe Clanin CS:GO-joukkueen pitkäaikaisin jäsen, norjalainen Håvard “rain” Nygaard hehkuttaa Oleksandr “s1mple” Kostylievia AFKGamingin artikkelissa. FaZe ja s1mplen edustama Na’Vi kohtasivat eilen ESL Proliigan 14:n kauden huippuottelussa. Rain uskoi ennen  ottelua FaZen mahdollisuuksiin Na’Via vastaan, mutta yltyi ESL:n haastattelussa hehkuttamaan s1mpleä.

“Tulimme Kölniin [IEM Cologne 2021] kylmiltämme ja s1mple murskasi meidät. Se mentaliteetti mikä hänellä oli Kölnin turnauksessa oli kauhistuttava. Vaikka hän oli “1 vastaan 4″ -tilanteessa ilman suojia Galilin kanssa, tiesin hänen tappavan ainakin kolme pelaajistamme. Hän ei yksinkertaisesti ammu ohi.”

S1mple pelasi Kölnin turnauksen peräti 1.51 ratingilla ja tappoja kertyi hurjat 151 enemmän kuin kuolemia. Tähti kruunattiin ansaitusti turnauksen parhaana pelaajana. MVP-palkinnon lisäksi turnauksesta irtosi ensimmäinen sija yhdessä Na’Vin kanssa.

Rain piti haastattelussa tärkeänä nimenomaan s1mplen pysäyttämistä illan ottelussa, koska tämä on Na’Vin “ensisijainen taistelija”. Na’Vi oli jo varmistanut paikkansa turnauksen pudotuspeleihin ja myös FaZella oli sinne hyvät mahdollisuudet. Lopulta sarja päättyi 2–0 Navin eduksi, ja hieman epäonnekkaasti FaZe tippui turnauksen jatkosta illan muiden otteluiden tulosten johdosta.

Tällä kertaa FaZe ei s1mpleä ja kumppaneita pystynyt pysäyttämään.

Rainin ESL-haastattelun linkki

Lähteet: AFKGaming, HLTV, Striker

Kuva: AFKGaming

Tuoreimmat uutiset: