SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
FaZe floppasi Katowicessa – karkaako Grand Slam käsistä?
  • Juuso
    Syngelmä

FaZe floppasi Katowicessa – karkaako Grand Slam käsistä?

julkaistu: 08.02.2023 17:30

 

FaZe on ollut viime vuoden ensimmäisten kuukausien saavutettujen voittojen johdosta tiukinten kiinni Grand Slamin miljoonabonuksessa. Joukkueella oli tilaisuus napata itselleen organisaation ensimmäinen ja CS:GO-historian neljäs Grand Slam Katowicessa.

FaZe joutui kuitenkin pettymään pahasti, kun kokoonpano ei yltänyt pudotuspeleihin. Pudotuspelit pelataan legendaarisella Spodek-areenalla.

FaZe aloitti turnauksen voittamalla A-lohkon avauskierroksella Spiritin puhtaasti 2–0. Tämän jälkeen maailmanrankingin kärkipaikalle noussut G2 voitti FaZen puhtaasti 2–0.

Alemmassa kaaviossa FaZe voitti turnauksen todellisen yllättäjäjoukkueen, IHC:n, puhtaasti 2–0. Alemman kaavion finaalissa joukkue sai vastaansa Liquidin, jolla on ollut niin ikään vaikea alkuvuosi.

FaZe aloitti “paras kolmesta” -periaatteella pelatun ottelun voittamalla valitsemansa Infernon kierrosvoitoin 16–14, mutta joutui sitten taipumaan Liquidille Overpassissa (16–11) ja Miragessa (16–13).

FaZella on jäljellä kolme mahdollisuutta voittaa Grand Slam tällä kaudella. Esports-vaikuttaja Duncan “Thorin” Shields on laittanut FaZen vaikeudet niin ikään merkille Twitterissä.

Lähteet: HLTV, Thorin | Kuva: ESL