SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
FaZe Clan ja DC Comics julkaisevat yhteisen sarjakuvan
  • Saara
    R

FaZe Clan ja DC Comics julkaisevat yhteisen sarjakuvan

julkaistu: 18.09.2021 09:00

Pohjoisamerikkalainen e-urheiluorganisaatio FaZe Clan on ilmoittanut käyneensä yhteistyöhön sarjakuvakustantamo DC Comicsin kanssa. Tekeillä on sarjakuva-albumi, jossa FaZe Clanin sisällöntuottajat seikkailevat supersankarihahmoina. DC:n legendaarisimpia hahmoja ovat Lepakkomies ja Teräsmies eli kansainvälisesti Batman ja Superman.

Rajoitetun sarjakuvapainoksen kylkeen myyntiin tulee valikoima oheistuotteita: pelipaidat, hupparit ja hiirimatot ovat ostettavissa 24. syyskuuta alkaen.

“On ollut kunnia työskennellä DC:n kaltaisen ikonisen brändin kanssa. Meistä oli hienoa ottaa uusi muoto ja luoda faneillemme jotakin konkreettista tätä erityistä yhteistyötä varten”, kiitteli FaZe Clanin markkinointipäällikkö Xavier Ramos yhteistyötiedotteessa.

DC Comicsin toimitusjohtaja Daniel Cherry on samoilla linjoilla.

“Yhteistyömme on loistava tilaisuus kutsua ikoniseen DC-universumiin yhä useampia faneja”, hän hehkutti.

FaZe on solminut vuoden mittaan muitakin yhteistyökuvioita mm. tuotemerkkien ja toisten e-urheiluorganisaatioiden kanssa.  Voimat on yhdistetty niin Xboxin kuin taiteilija Takashi Murakamin kanssa, ja OpTic Gaming kaavailee klaanin kera yhteistä merkkituotevalikoimaa.

Lähde: esportsinsider.com
Kansikuva: FaZe Clan

Tuoreimmat uutiset: