SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Farming Simulator luo oman Esports liigansa
  • Toimitus

Farming Simulator luo oman Esports liigansa

julkaistu: 23.01.2019 18:17

Oletko aina haaveillut pelaavasi videopeliä kilpaillullisesti, mutta ensimmäisen persoonan räiskinnät tai MOBAt eivät houkuttele vaan haluaisit jotain rennompaa. Giants Software saattaa luoda siis jotain juuri sopivaa sinulle. Farming Simulatorissa on nähty viimeisen reilun vuoden aikana muutama turnaus jonka pääpotit ovat pyörineet muutamissa tuhansissa, mutta nyt pelin luoja Giants Software haluaa laajentaa pelin Esports skeneä.

Farming Simulator Championship muuttaa nimensä Farming Simulator Leagueksi jonka potti on peräti 250 000 dollaria. Giants Software on aloittanut yhteistyön Logitech G:n, Intelin, noblechairsin ja pitkäaikaisen kumppanin Nitradon kanssa luodakseen koko Euroopan laajuisen liigan.

Kauden aikana ympäri Eurooppaa järjestetään 10 turnausta, josta voittajat keräävät pisteitä ja eniten pisteitä kerännyt saa kauden lopuksi itselleen 100 000 dollarin pääpotin ja Farming League mestari tittelin.

“Meillä on uniikki mahdollisuus. Kilpaillullinen maanviljely on jotain mistä ihmiset ovat nauttineet vuosia, mutta siitä ei ole vielä luotu Esportsia. Meillä on paljon Esportsista innostuneita yhtiössämme jotka eivät malta odottaa näyttää maailmalle, että maanviljely voi oikeasti olla hauskaa ja kilpailullista samaan aikaan. Uskomme löytäneemme hyvän sekoituksen oikeaa maanviljelyä ja hauskaa pelaamista joka varmistaa että kaikki löytävät sen kiinnostavana”.

Kertoi Giants Softwaren toimitusjohtaja ja Esports divisioonan päällikkö Christian Ammann.

Liiga tullaan järjestämään marraskuussa julkaisunsa nähneessä Farming Simulator 2019:ssa ja tulee saamaan täysin uuden 3v3 pelimuodon jota pelataan kilpailullisesti. Pelimuodon on kuitenkin luvattu pysyä uskollisena maanviljelylle, mutta yhdistää siihen haastavia ja hauskoja elementtejä jotka parantavat pelikokemusta. Giants Software tulee julkaisemaan lisää tietoa uudesta pelimuodosta ja uutta tietoa tulevasta liigasta lähitulevaisuudessa.

Kuva: Farming Simulator