SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Fani nostettiin CSGO-huipputurnauksen pelaavaan kokoonpanoon — et usko mitä seuraavaksi tapahtui
  • Juuso
    Syngelmä

Fani nostettiin CSGO-huipputurnauksen pelaavaan kokoonpanoon — et usko mitä seuraavaksi tapahtui

julkaistu: 17.11.2021 13:00

Israelissa pelattavat IESF Maailmanmestaruuskilpailut ovat saaneet uskomattoman käänteen. Slovakian joukkueen pelaaja antoi positiivisen koronanäytteen, josta alkoi melkoinen tarina.

Joukkue värväsi kokoonpanoonsa nimittäin fanin, joka käyttää nimimerkkiä “grOgy”. Toisin kaikkien odotuksia, joukkue voitti avausottelunsa pohjoismakedonialaista BLUEJAYSia vastaan. Kaiken kukkuraksi grOgy otti ammattilaispelaaja Lubos “HenkkyG” Ilkon kanssa eniten frägejä ottelussa (molemmille niitä kertyi 22).

Tapahtumaketjun on huomioinut Twitterissä Miikka “suNny” Kempin ja Jesse “zehN” Linjalan entinen joukkuetoveri, slovakialainen Martin “STYKO” Styk.

Tapahtumaketju sai huikean jatko-osan, kun Slovakian joukkue voitti grOgYn kanssa myös toisen ottelunsa, jolloin vastassa oli Meksiko. Tässä ottelussa grOgY oli joukkueensa pohjalla, mutta silti selvästi plussalla (1.26 rating).

STYKOn mukaan grOgY ei suinkaan tullut valituksi sattumalta. Hän nimittäin voitti palkinnon, jolla hän sai lentää Israeliin joukkueen kanssa.

Lähteet: HLTV, STYKO, JakeSucky

Kuva: HLTV

Tuoreimmat uutiset: