SEURAA MEITÄ:
×

FACEIT

ETUSIVU / FACEIT
Viikottaiset ilmaiset Pelaajatcom CS:GO-turnaukset tulevat – Näin mahdut mukaan!
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Viikottaiset ilmaiset Pelaajatcom CS:GO-turnaukset tulevat – Näin mahdut mukaan!

julkaistu: 02.09.2020 15:00

Pelaajatcom ajaa pelaajien parasta ja pyrkii tarjoamaan laadukasta pelattavaa kaikille. Huikean suosion saavuttaneen Pelaajatcom Liigan myötä julkistamme nyt uuden kaikille avoimen Pelaajatcom Weekly Open -turnaussarjan.

Turnaus pelataan aina FACEIT-kilpapelialustalla ja sen pelinä tulee toimimaan Counter-Strike: Global Offensive. Kuka tahansa voi ottaa osaa viikottaisiin turnauksiin, joissa palkintona on parhaiten menestyneille joukkueille arvokkaita FACEIT-pisteitä.

Joka perjantai klo 18 alkaen

Pelaajatcom Weekly Open -turnaus pelataan jokaisen viikon perjantaina klo 18 alkaen. Turnaukseen mahtuu toistaiseksi kerrallaan vain 32 nopeiten ilmoittautunutta joukkuetta.

Ilmoittautuminen turnaukseen alkaa torstaisin klo 18:00. Perjantaina mukaan voi klo 15:00 alkaen ilmoittautua mukaan myös yksilöpelaajana, jolloin FACEIT luo sinulle automaattisesti joukkueen muista ilmoittautuneista. Turnauksen Check-in on perjantaisin 17:00-17:45 aikavälillä, jona aikana kapteenin tulee varmistaa joukkueen ilmoittautuminen turnaukseen.

» Ilmoittaudu Pelaajatcom Weekly Open -turnaukseen

Turnauksessa käytetään single elimination -formaattia ja sen jokainen ottelu pelataan “paras yhdestä kartasta”-menetelmällä lukuunottamatta finaalia, joka on “paras kolmesta kartasta”. Voittajajoukkue kuittaa itselleen palkinnoksi 10 000 FACEIT-pistettä ja toiseksi tullut joukkue 5000 FACEIT-pistettä.

Striimaa pelejäsi, me mainostamme striimiäsi

Rohkaisemme pelaajia striimaamaan omaa POV-lähetystä Pelaajatcom Weekly Open -turnauksista. Mikäli ilmoitat striimauksestasi ennen pelejä turnausadminille, striimisi nostetaan esille Pelaajatcomin Discordissa, FACEITissa ja mahdollisesti myös sosiaalisessa mediassa.