SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Execration-Sterling Global Dragons: Jatkuuko Execrationin tappioputki?
  • Niko
    Mikkonen

Execration-Sterling Global Dragons: Jatkuuko Execrationin tappioputki?

julkaistu: 18.10.2018 21:55

Flame Cup ja kahden pitkän päivän omaavaa tiimiä. Toisella organisaatiolla on nimeä, toisella ei niinkään. Pelivireet ovat kuitenkin täysin päinvastaiset.

Execration (XctN) pelaa alustavasti klo 8.00 Sterling GLobal Dragonsia (SGB) vastaan, klo 10.00 vs Lotac ja 12.30 vs Team Pluto Gaming (Pluto). Kuusi peliä peräjälkeen ja edellisen voiton ollessa 3.10 Avalonia vastaan on XctN:n pelaajilla henkisesti raskas päivä edessä. Execrationin 4 edellistä ottelua on päättynyt 0-2 tappioihin surkealla pelillä. Huomioitavaa on, että kyseisissä peleissä on vastustajina ollut muun muassa DeTonator ja Tigers. Vaikka vastustajat ovat olleet osin SEA:n tier 2 kärkeä, niin sen taakse ei voi täysin mennä. Suorittaminen on yksinkertaisesti ollut erittäin heikkoa jo usean viikon ajan ja tuskin tämä parissa yössä on muuttunut.

Sterling Global Dragons on pelannut odotuksiin nähden hyvin kuten edellisessä vihjeessä mainittiin. Bo2 otteluissa ei toistaiseksi ole voittoja irronnut pelaamalla. Kuitenkin vastustajien ollessa luokkaa Lotac ja Tigers, niin tasurit ovat erinomaisia suorituksia. Viimeisin ottelu kuitenkin päättyi SGD:n osalta 0-2 tappioon Planetia vastaan. Tulosta ei kuitenkaan kannata tuijottaa liikaa, sillä ottelusta pelattiin vain ensimmäinen peli ja SGD:n pelaajilla oli ongelmia nettiyhteyden kanssa. Koko peliä allekirjoittanut ei kerinnyt katsomaan, mutta pelin aikana oli enemmän disconnectaneita SGD:n pelaajia kuin XctN:lla on tappioputkella pituutta. Toisen pelin SGD luonnollisesti luovutti.

Execrationin rosteri on sinällään nimekkäämpi, mutta SGD pelaa tällä hetkellä yksinkertaisesti paremmin. Millään muotoa tasuri tai XctN:n voitto eivät ole poissuljettuja tai mahdottomia, etenkään jos SGD:n ongelmat yhteyksien kanssa jatkuvat. SGD:n tulisi kuitenkin olla kertoimien puolesta suosikin asemassa.